VIRAL

Κάποιοι σκέφτηκαν να φτιάξουν... δονητή - Aquaman! [εικόνα]

H ταινία Aquaman, με τον Jason Momoa (τον ηθοποιό που έκλεψε πολλές καρδιές και ως Drogo στο Game of Thrones) να ενσαρκώνει το γνωστό ήρωα των κόμικς, σημειώνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία, μετά την πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Και ενώ όλα δείχνουν πως η ταινία θα βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου box office για την περίοδο των εορτών, κάποιοι σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν το ντόρο που έχει προκληθεί για τον ωκεάνιο υπερ-ήρωα και αποφάσισαν να λανσάρουν στην αγορά 'ένα δονητή - Aquaman!


Ο δονητής λέγεται "Aquamoan" (από τη λέξη moan που σημαίνει στεναγμός) και είναι φτιαγμένος από σιλικόνη, ενώ όπως αναφέρει το mashable.com, ο δονητής έχει και λέπια!


Φυσικά ο Aquamoan δονητής έχει προκαλέσει πλήθος (πικάντικων κυρίως) σχολίων στα social media, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία που λάνσαρε το δονητή, είναι η Geeky Sex Toys, που έχει έδρα την Αυστραλία και η εν λόγω εταιρεία έχει λανσάρει στο παρελθόν στην αγορά και άλλα sex toys εμπνευσμένα από ήρωες των κόμικς, όπως οι Avengers.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!