WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε τι τρώει η Bella Hadid πριν το show της Victoria's Secret [εικόνα]

Σε περίπου τρεις εβδομάδες η Bella Hadid, η μικρή αδελφή της Gigi, που πρόσφατα γιόρτασε τα 22α της γενέθλια, θα φορέσει ξανά τα φτερά αγγέλου και θα ανέβει στην πασαρέλα του ετήσιου fashion show της Victoria's Secret. 

Και φυσικά για να μπορέσει ένα μοντέλο να φορέσει τα εσώρουχα του γνωστού Οίκου στο πιο φαντασμαγορικό σόου, θα πρέπει να βρίσκεται σε άψογη φόρμα, έτσι η Bella πλέον γυμνάζεται τουλάχιστον 2 ώρες κάθε μέρα.


Αλλά επειδή από μόνη της η γυμναστική δεν φτάνει, το διάσημο μοντέλο μας έδειξε τι τρώει, ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία από το ψυγείο της.
Και έτσι αρχικά μάθαμε πως η Bella είναι ψυχαναγκαστική (δείτε πόσο τακτοποιημένα είναι όλα στα ράφια) ενώ η ίδια λέει πως τρελαίνεται επειδή το ένα γιαούρτι δεν έχει εντελώς ίσια την ταμπέλα του σε σχέση με το διπλανό γιαούρτι!


Και μετά είδαμε πως το ψυγείο της είναι γεμάτο με σνακ όπως  κομμένα καρότα, σέλινο, βατόμουρα, σμέουρα, αλλά και χούμους, αλλά και πολλά βιολογικά ποτά, αλλά και νερό καρύδας, ενώ υπάρχουν San Pellegrino με γεύση ροδάκινο. 


Από εκεί και πέρα έχει αντικαταστήσει το απλό βούτυρο με αμυγδάλου και κακάο, ενώ γάλα προτιμά βρώμης και όχι το αγελαδινό.

Στο ψυγείο υπάρχει μεγάλη ποικιλία γιαουρτιών με διάφορες γεύσεις φρούτων, αλλά και τρόφιμα με αρκετές θερμίδες όπως, μαρμελάδα, σαλάμι και τυρί κρέμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!