GOSSIP

Δείτε πόσα κιλά έχασε μέσα σε ενάμιση μήνα η Σοφία Βογιατζάκη [εικόνες]

Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη αγαπά το σώμα της και δεν κομπλάρει με τα περιττά κιλάκια της, αλλά πάντα αντιμετώπιζε το βάρος της με χιούμορ. Όμως τώρα αποφάσισε να αδυνατίσει και η προσπάθειά της είναι αξιέπαινη και ήδη έχει αποφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η γνωστή ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια του διατροφολόου Γιώργου Μουλίνου και πριν από ενάμιση μήνα τόσο η Σοφία όσο και ο διατροφολόγος της ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες από τη συνάντησή τους.

Ο διατροφολόγος έγραψε πως το 2005 η Σοφία είχε καταφέρει να χάσει 25 κιλά και πως τώρα ξεκινούν ξανά την προσπάθεια για απώλεια κιλών ενώ η Σοφία είχε γράψει τότε:

"Ο Γιώργος μου, ο Γιατρός μου, ο Φίλος μου μα πάνω απ όλα... ο Άγγελος μου!!! Σ ευχαριστώ για όλα αυτά τα "ΘΑΥΜΑΤΑ" που κάνεις κάθε φορά, οχι μόνο για μενα αλλά και για όλους όσους χρειαζόμαστε την βοήθεια σου και τις γνώσεις σου κι εσυ μας τα προσφέρεις απλόχερα και με τον καλύτερο τροπο!!!! Επιστημονάρα μου εσύ! 
Εισαι ο καλύτερος μακραν!!!!!
Ξεκινάμε δυνατα λοιπον! 
Άντε βρε.. καλή μου αρχηηηηηηη!!!!! 

Και η καλή αρχή προφανώς έγινε γιατί τώρα, ενάμιση μήνα μετά, η Σοφία έχασε 10 κιλά και το ανακοίνωσε με νέα ανάρτηση στα social media ο διατροφολόγος της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!