VIRAL

True story: Για να βγάλει την τέλεια πόζα στο Instagram κατέληξε στο νοσοκομείο

Η τρέλα που έχει κυριεύσει πολλούς (διάσημους και μη) να θέλουν να ανεβάζουν διαρκώς στο Instagram τις πιο ευφάνταστες, όμορφες και εντυπωσιακές πόζες κυνηγώντας τα...likes, καμιά φορά έχει αναπάντεχα και διόλου ευχάριστα αποτελέσματα.

Μια 19χρονη που σπουδάζει στο Μαϊάμι και εργάζεται και ως μοντέλο και θεωρείται influencer στο Instagram, περιγράφει σε άρθρο του BBC, πως για μερικές πόζες βρέθηκε να είναι στο νοσοκομείο.


Η  Katarina Zarutskie, έκανε διακοπές στις Μπαχάμες μαζί με το αγόρι της και τους γονείς του, όταν βρέθηκαν σε μια παραλία με καρχαρίες - τροφούς (ένα είδος που μοιάζει με τον φαλαινοκαρχαρία). Η 19χρονη, αναφέρει πως επειδή έχει εμπειρία από scuba diving, γνώριζε πως οι συγκεκριμένοι καρχαρίες δεν θεωρούνται επικίνδυνοι και παρά τις αντιρρήσεις του αγοριού της και των γονιών του, η ίδια βούτηξε στα νερά για να βγάλει μερικές φωτογραφίες για το Instagram.


Η αλήθεια είναι πως οι καρχαρίες - τροφοί μπορεί να μην είναι το πιο επικίνδυνο είδος καρχαρία, αλλά  έχουν κατά καιρούς επιτεθεί σε ανθρώπους. Και αυτό συνέβη και στη 19χρονη, που δέχτηκε ένα δάγκωμα στο χέρι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει μια σειρά από ράμματα και αγωγή με αντιβιοτικά.

 

Τώρα η ιστορία της κάνει το γύρο του κόσμου και πλέον η Katarina έχει κάνει "ιδιωτικό" το προφίλ της στο Instagram.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!