GOSSIP

Ο μπαμπάς της Markle ΔΕΝ θα πάει τελικά στο γάμο της - Τι λέει το παλάτι

Ο πατέρας της Meghan Markle δήλωσε πως τελικά δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του στο Λονδίνο και το βρετανικό παλάτι έβγαλε μια σχετική ανακοίνωση.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη πως ο Thomas Markle είχε συνεργαστεί με φωτογράφο για να ποζάρει σε "στημένες" φωτογραφίες που μοσχοπουλήθηκαν ως δήθεν παπαρατσίστικες (δειτε ΕΔΩ όσα αποκάλυψε η Daily Mail), τώρα ο μπαμπάς της Meghan Markle δήλωσε πως δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του και δεν θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Harry.


Μιλώντας στο ΤΜΖ, ο Thomas Markle πρόσθεσε πως επίσης είχε ένα καρδιακό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα και πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αλλά βγήκε από το νοσοκομείο για να πάει στο γάμο της κόρης του.


Ωστόσο πρόσθεσε, πως μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν δεν θέλει να πάει στο γάμο, γιατί όπως ο ίδιος είπε, δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια και την κόρη του και παραδέχτηκε πως δέχτηκε να στήσει τις φωτιγραφίες, αλλά πως δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά για να βελτιώσει την εικόνα του. Πάντως η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle, η Samantha, μετά ισχυρίστηκε πως οι στημένες φωτογραφίες ήταν δική της ιδέα.

.
Το παλάτι απάντησε με μια λιτή ανακοίνωση του εκπροσώπου του, στην οποία κάνει λόγο για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα της Markle λίγο πριν το γάμο της και ζητά από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Markle.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!