GOSSIP

Ο μπαμπάς της Markle έκανε κάτι απίστευτο για να βγάλει λεφτά; [εικόνες]

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να παρακάλεσε τα media να αφήσουν ήσυχο τον πεθερό του και πατέρα της Meghan Markle (τον Thomas Markle) αλλά αυτό φυσικά δεν συνέβη.

Σε λίγες μέρες θα γίνει ο γάμος της χρονιάς και το ενδιαφέρον των παγκόσμιων media έχει στραφεί στη βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά και στην οικογένεια της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle.


Και τώρα δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει πως ο Thomas Markle, ο πατέρας της Meghan που τελικά θα παραβρεθεί στο γάμο (είχαν γραφτεί διάφορα πως ίσως δεν είναι καν καλεσμένος αφού οι σχέσεις με την κόρη του δεν είναι και οι καλύτερες) και μάλιστα θα είναι αυτός που θα παραδώσει τη νύφη, κατηγορείται πως έκανε κάτι απίστευτο.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Thomas δέχτηκε την πρόταση βρετανικού πρακτορείου, να "σκηνοθετήσει", δήθεν παπαρατσίστικες φωτογραφίες, οι οποίες στην πορεία... μοσχοπουλήθηκαν στα διεθνή media. Και μολονότι το άρθρο να αναφέρει πως η Daily Mail δεν μπορεί να ξέρει ή να αποδείξει αν τελικά ο Thomas Markle πληρώθηκε για τις στημένες πόζες, αλλά το άρθρο τονίζει πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν αξία που ξεπερνά τις 100.000 λίρες Αγγλίας.


Συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Markle, δήθεν να διαβάζει βιβλία για την Αγγλία σε μια καφετέρια, ή να επισκέπτεται ένα internet cafe και να ψάχνει σε ένα υπολογιστή πράγματα για το γάμο της κόρης του, ή να κάνει βάρη για να αδυνατίσει εν όψει του γάμου και να πηγαίνει σε ράφτη για να ράψει κοστούμι για το γάμο, είναι όλες στημένες! 


Μάλιστα η Daily Mail αναφέρει πως ο άντρας που εμφανίζεται ως ράφτης στις φωτογραφίες δήλωσε πως δεν είναι ράφτης και πως ο ίδιος ο Markle του έδωσε τη μεζούρα και του είπε να κάνει τον ράφτη και δημοσιεύει και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του Internet Cafe που δείχνει πως ο Markle και ο φωτογράφος Jeff Rayner, προφανώς συνεργάζονται για να τραβήξουν αυτή την εικόνα που εμφανίστηκε ως "παπαρατσίστικη".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!