THE ANALYZER

Δεν έχει τέλος η κόντρα Εύης και Σώζοντα - Τι έγινε στη βάρκα; [βίντεο]

Το κλίμα στην ομάδα των Διάσημων πάει από το κακό στο χειρότερο καθώς όλη η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει την απίστευτη κόντρα μεταξύ του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου και της Εύης Σαλταφερίδου, που διαρκώς γιγαντώνεται.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Γιάννη Τσίλη να σχολιάζει ένα περιστατικό που είδε στη βάρκα, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Εύη τραυματίστηκε, πιθανά έφταιγε για αυτό ο Χάρος, ο οποίος δεν της ζητούσε συγγνώμη μέχρι που του το ζήτησαν οι συμπαίκτες του.


Η κουβέντα για την κόντρα μεταξύ των δύο παικτών άναψε στην καλύβα των Διάσημων με τον Σώζοντα να λέει πως η Εύη τον προσβάλει και η Εύη να ισχυρίζεται πως της φέρεται διαφορετικά από όλους τους άλλους και να υπαινίσσεται πως η ίδια αποτελεί εύκολο στόχο για το Χάρο, ενώ με όλους τους άλλους (και τους Μαχητές) ο Σώζων προσέχει τι κάνει επειδή ξέρει πως είναι αναγνωρίσιμα πρόσωπα.

 

Και όλα αυτα συμβαίνουν ενώ απόψε θα δούμε ένα αγώνισμα ασυλίας (δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ) και η Εύη πλέον λέι ξεκάθαρρα στην κάμερα πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι ο Σώζων
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!