THE ANALYZER

Δείτε το πρώτο μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη στο Instagram μετά το Survivor

Η Όλγα αποφάσισε μόνη της να αποχωρήσει από το Survivor καθώς δεν άντεχε άλλο την απόσταση από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Και είναι αλήθεια πως η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας απογοήτευσε αρκετούς φαν της, αφού η παίκτρια της ομάδας των Διάσημων, είχε καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να αποδείξει πως μπορεί να είναι δυνατή παίκτρια αγωνιστικά, ενώ και το ήθος της και η συμπεριφορά της στην παραλία είχε αποσπάσει θετικές εντυπώσεις. Μάλιστα πρόσφατα κάποιοι Μαχητές εν όψει της Ένωσης των δύο ομάδων έλεγαν πως θα ήθελαν να γνωρίσουν περισσότερο την Όλγα.


Τώρα η Όλγα γύρισε στην Ελλάδα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη που της έδειξε όσο καιρό έμεινε μέσα στο παιχνίδι και έγραψε: «Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει  . .» 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!