ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα αναμοχλεύσει λάθη, πάθη και έρωτες με αποτέλεσμα να νιώθεις ευάλωτος/η απέναντι στα ίδια σου τα συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Οι φίλοι σου, οι παρέες σου, οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά θα βρίσκονται στο μυαλό σου σήμερα από το πρωί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε προτρέψει να πάρεις ένα τηλέφωνο και να περάσεις από τη σκέψη στην πράξη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες ή κάποια εθελοντική εργασία! Η ημέρα θα σε βοηθήσει και να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου και τους ανθρώπους που ξέρεις πως σε στηρίζουν.

Το ταίρι σου θα είναι πρωτίστως φίλος/η σου και αυτό θα βοηθήσει τις μεταξύ σας σχέσεις καθώς θα έχεις ανάγκη περισσότερο την παρέα του! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί σε ένα χώρο ή μια ομάδα στην οποία δραστηριοποιείσαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα είναι εκείνα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον καθώς μέσα από τη δουλειά και την καριέρα σου θα μπορέσεις να έχεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε απασχολήσει η κοινωνική σου καταξίωση περισσότερο από κάθε τι άλλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον  Τοξότη είναι ευνοϊκό για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Νέες συμφωνίες είναι πιθανές αρκεί να τις επιδιώξεις.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα δείξεις κανένα ενδιαφέρον στον/στη σύντροφό σου παρά μόνο εάν χρειαστεί να παραστείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα γίνουν εκεί που θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, στη δουλειά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έφτασε η στιγμή που θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να αναζητήσεις πηγές ξεκούρασης. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, στις νέες πληροφορίες αλλά και σε ένα μικρό ή μεγάλο ταξίδι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη υποδηλώνει πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς θα είναι υποστηρικτικοί προς εσένα, τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να σου προτείνουν και κάτι που θα σε παρακινήσει να περάσεις στην ενεργό δράση!

Παρακίνησε το ταίρι σου να κάνετε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό ή έστω μια εξόρμηση στη φύση! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις και τη συμπάθεια αυτών που θα συναναστραφείς!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις καθώς θα είσαι σε εγρήγορση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα αναμοχλεύσει λάθη, πάθη και έρωτες με αποτέλεσμα να νιώθεις ευάλωτος/η απέναντι στα ίδια σου τα συναισθήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη σε προτρέπει να κάνεις εργασιοθεραπεία προκειμένου να καταφέρεις να μετουσιώσεις την ενέργεια σου σε κάτι που θα έχει και πρακτικό αποτέλεσμα! Ασχολήσου ακόμα και αγγαρείες καθώς ακόμα και αυτές θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές.

Σήμερα πιθανό να ψάχνεις αφορμές για να καβγαδίσεις με το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις αρκετή ενέργεια όμως καλό θα ήταν να λύσεις τυχόν διαφορές με ηρεμία! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έρθει να σε "τσιγκλήσει" και θα πρέπει να περάσεις στη δράση προκειμένου να έχεις αποτέλεσμα!

 

ΛΕΩΝ

Η γνώμη που έχουν οι γύρω σου για εσένα ιδιαίτερα οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα σε απασχολήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βάλει σε σκέψεις. Η επιβεβαίωση των άλλων θα είναι σημαντική για εσένα για αυτό και θα προσπαθήσεις να την κερδίσεις με κάθε τρόπο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη είναι βοηθητικό όχι μόνο για να καταφέρεις να τους κερδίσεις αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες! Η ενθουσιώδης φύση σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και τελικά να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σήμερα θα κάνεις όλα τα χατίρια του/της συντρόφου σου πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις και τον/ην καλομάθεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις μια κίνηση σε κάποιο αισθηματικό ζήτημα αν δεν έχεις σκεφτεί τις ενδεχόμενες επιπτώσεις της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό και μετά να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο προκειμένου να δεις τις δουλειές που έχεις και να μην τις αφήσεις στην τύχη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου φέρει υποχρεώσεις που θα πρέπει να τελειώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειας σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητας σου. Αν σου μείνει χρόνος προτίμησε να ξεκουραστείς και να μην κάνεις τίποτε άλλο!
 

Το ταίρι σου θα είναι υποστηρικτικό απέναντι σου και αυτό θα είναι ιδιαίτερα καλό για τη ψυχολογία σου καθώς σήμερα θέλεις κάποιος να σε επιβραβεύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα βρεις ευκαιρία παρά όλες τις υποχρεώσεις σου να φλερτάρεις ακόμα και στο γραφείο!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και σε βοηθά να βρεις τρόπους και δραστηριότητες προκειμένου να περάσεις καλά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη σε προτρέπει να περάσεις στη δράση ώστε να μη βαρεθείς καθώς θα είναι εύκολο να πάθεις κάτι τέτοιο σήμερα. Μια βόλτα στο γυμναστήριο, μια βόλτα γενικότερα, η συνάντηση με φίλους σου και η ενασχόληση με το/η σύντροφό σου είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα! Μπορείς να κάνεις οτιδήποτε και να θελήσεις αρκεί να μη μείνεις αδρανής!

Ο/η σύντροφός σου μπορεί να αποτελέσει την πηγή έμπνευσης σου σήμερα για αυτό θα πρέπει να του αφιερώσεις χρόνο! Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου για αυτόν/ην που θέλεις θα σε παρακινήσει και να δράσεις και πολύ καλά θα κάνεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να σε πιάσει μια ακατανίκητη επιθυμία να τακτοποιήσεις το σπίτι σου και να ασχοληθείς με δουλειές που το αφορούν. Η Σελήνη στον Υδροχόο αγαπάει την τάξη και για αυτό θα σε βάλει στη διαδικασία να μην αφήσεις καμία εκκρεμότητα που να σχετίζεται με ζητήματα σπιτιού. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου καθώς θα έχεις τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας! Είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις και κάποια έξοδα για το σπίτι τα οποία όμως θα σε χαροποιήσουν!
Σήμερα προτίμησε να μείνεις στο σπίτι με τον/τη σύντροφό σου και σίγουρα θα βρεις αρκετά πράγματα να κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε αυτόν/ην που θέλεις αλλά μην το παρακάνεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα αφιερώσεις τον περισσότερο χρόνο σου στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και άνετο/η με τις δημόσιες σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές. Φίλοι, συγγενείς και γείτονες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και εσύ άλλο που δεν θα θέλεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις εντύπωση και μόνο που θα εμφανιστείς! Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι η βιασύνη σου καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει ατυχήματα.

Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μια βόλτα σε δικούς σας ανθρώπους καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συζητήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα έρθει από κάποιο πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον σου και γνωρίζεις ήδη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θέματα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειας θα κάνουν την εμφάνιση τους και πιθανό να τα θεωρήσεις αλληλένδετα με τις οικονομικές σου ανησυχίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε αναγκάσει να σταματήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στη δράση προκειμένου να κάμψεις τις ανασφάλειες σου. Επεδίωξε να διαφημίσεις τις ικανότητες σου και τα ταλέντα σου εκεί που χρειάζεται καθώς είναι πιθανό να αποφέρουν μια νέα οικονομική συμφωνία! Αν ξεκινήσεις να συζητάς κάτι τέτοιο κράτησε το για εσένα και μην το κοινοποιήσεις.

Το ταίρι σου είναι εδώ για να σου τονίσει την αυτοπεποίθηση και αυτό θα το καταλάβεις ακόμα και από τον τρόπο που σε κοιτάζει, για αυτό μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να δημιουργήσουν αμφιβολίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μια κατάκτηση σου θα είναι τρόπαιο για εσένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τον τρόπο που βλέπεις τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφό σου καθώς και τις απαιτήσεις που έχεις από εκείνους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου που θα έχουν προοπτικές να παραμείνουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανό κάποιος/α φίλος/η σου να σου προσφέρει απλόχερα τη βοήθεια του και να νιώσεις πως έχεις συμμάχους και αυτό είναι κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου!

Το ταίρι σου θα είναι ο πρώτος υποστηρικτής σου σήμερα και αυτό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση καθώς θα νιώσεις σιγουριά. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα είναι ένα από τα δυνατά σου χαρτιά πάρε το ρίσκο και πλησίασε αυτόν/ην που θέλεις!
 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από τη φασαρία και τα επαγγελματικά άγχη καθώς νιώθεις πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σε καλεί να πάρεις αποστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να σκεφτείς με ορθή κρίση κάθε τι που σε απασχολεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει με ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά βοηθητικό για την αυτοπεποίθηση σου. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως όλα βαίνουν καλώς στηρίξου μόνο σε αυτά που βλέπεις εσύ και όχι σε αυτά που θα σου πουν οι άλλοι.

Μια συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσει να σε κρατήσει ήρεμο/η και να απομακρύνει τις ανησυχίες που σε έχουν πιάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μυστικά μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!