ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις αν δεν τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαφές με συνεργάτες και ανθρώπους που σχετίζεσαι στενά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα θελήσεις να έρθεις κοντά τους και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει να επιθυμήσεις την ταύτιση απόψεων με τους άλλους καθώς έτσι θα νιώσεις πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια συζήτηση. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς κάποιες νέες συμφωνίες και συνεργασίες.

Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να συζητήσετε ένα θέμα που έχει αποδειχθεί περίπλοκο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα σε παρακινήσουν να αναλάβεις δράση καθώς θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα κι αν έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά σου ή έχεις ρεπό, σήμερα θα δεις πως θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που μπορεί να είναι αγγαρείες όμως θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα είναι βοηθητικό για να τις διεκπεραιώσεις καθώς  θα ενισχύσει την επικοινωνιακό σου ταλέντο και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις συμμάχους πρόθυμους να σε βοηθήσουν. Είναι πιθανό να αναλάβεις και κάποιο εργασιακό πρότζεκτ το οποίο θα καταφέρεις άνετα να φέρεις εις πέρας.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα και τελικά να είσαι με το ρόλοι ανά χείρας καθώς μετά ενδεχομένως να προκύψει μια δουλειά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε ένα βήμα προς αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα είσαι επικοινωνιακά δυνατός/η!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή σου διάθεση θα κερδίσει τις εντυπώσεις σήμερα και θα γίνεις η ψυχή της παρέας καθώς όλο και περισσότεροι θα επιλέξουν να βρεθούν δίπλα σου και να τους φτιάξεις τη διάθεση! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ευνοήσεις τις επαφές με κόσμο, το φλερτ και τις επαφές με φίλους σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και εξαιρετική αν ασχολείσαι με τη συγγραφή ακόμα και ερασιτεχνικά! Επίλεξε να ασχοληθείς με αρκετά πράγματα σήμερα καθώς η ημέρα ευνοεί τις δραστηριότητες κυρίως αυτές που περιλαμβάνουν και άλλο κόσμο!

Φλέρταρε τον/τη σύντροφό σου όπως τότε που τον/ην είχες πρωτογνωρίσει καθώς αυτό το παιχνίδι θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη σχέση μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές επιδιώξεις σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και οικογενειακά καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε νιώσεις καλύτερα αν μείνεις σπίτι παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα βοηθήσει στην επικοινωνία σας, για αυτό είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις μικροπράγματα να σου χαλάσουν τη διάθεση και απόλαυσε μια ήρεμη ημέρα παρέα με την οικογένεια σου.

Απόλαυσε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι σου παρέα με το ταίρι σου συζητώντας καθώς θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα μπορέσεις να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις πιο αποτελεσματικά καθώς θα είσαι επικοινωνιακός/η!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και οι επαφές με το περιβάλλον σου θα σε βάλουν στη διαδικασία να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να αφήσεις πίσω κάποιες από τις δουλειές σου! Το πρώτο σου μέλημα θα είναι να συσφίξεις τις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς κανονίζοντας μια επίσκεψη ή ένα καφέ. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η με αποτέλεσμα να κλέψεις την παράσταση σε οποιαδήποτε συνάντηση. Η ημέρα είναι ευνοϊκή και για συζητήσεις ή συμφωνίες που σχετίζονται με το εμπόριο και τα αυτοκίνητα.

Πάρε το ταίρι σου και κάνε μια βόλτα μαζί του σε κάποιο αγαπημένο σου συγγενικό σου πρόσωπο καθώς θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η για να μείνεις σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό σπίτι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα όποια και αν είναι τα σχέδια σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται τα οικονομικά για αυτό καλύτερα να τα βάλεις σε προτεραιότητα και μετά να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις αν δεν τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο είναι μια ευνοϊκή όψη που μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις συμφωνίες και να αυξήσεις τα κέρδη σου! Η ημέρα είναι ιδανική για διευθέτηση θεμάτων που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου για αυτό μην τα αφήσεις για άλλη ημέρα!

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται στα χρήματα αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς αυτό θα μονοπωλήσει και τη συζήτηση με το/η σύντροφό σου και δεν θα έπρεπε! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα σου αυξήσουν την αυτοπεποίθηση για αυτό επεδίωξε τες!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη  με αποτέλεσμα η ημέρα να έχει μια μεγάλη γκάμα όπως χαρά, λύπη αλλά και νεύρα! Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει τάσεις κυκλοθυμίας που δεν θα σε βοηθήσουν.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο σίγουρα θα σε βοηθήσει καθώς θα ενισχύσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ακόμα και αν η συμπεριφορά σου είναι παρεξηγήσιμη, ακόμα και αν πεις κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε, τελικά θα καταφέρεις  να  γλιτώσεις από τις παρεξηγήσεις!

Σήμερα το ταίρι σου θα υποστεί σκοτσέζικο ντους από εσένα καθώς η συμπεριφορά σου δεν θα είναι σταθερή όμως στο τέλος θα καταφέρεις να τη "γλιτώσεις". Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε την κίνηση προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα η διάθεση σου να αρχίσει να φθίνει καθώς είναι πιθανό να κολλήσεις σε αυτές και να μην καταφέρεις να τις αφήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει καθώς θα σου δείξει τον τρόπο να εκφράσεις οτιδήποτε σε απασχολεί σε ανθρώπους που ξέρεις πως βρίσκονται κοντά σου. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να αφήσεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα ανήκουν στη φαντασία σου να πάρουν σάρκα και οστά στο μυαλό σου και μετά να μπεις σε μια διαδικασία ενός φαύλου κύκλου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Σήμερα πιθανό να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου αλλά πρέπει να μπορείς να το στηρίξεις με τη λογική αλλιώς μην πεις τίποτα θα έχεις άδικο! Αν είσαι ελεύθερος/η θα καταλάβεις διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις για να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα παρέα με φίλους σου και να ασχοληθείς με μια κοινή δραστηριότητα που σας ενώνει και σας κάνει να νιώθετε ομάδα! Η  Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και ευνοεί τέτοιου είδους συναθροίσεις και μάλιστα όσο περισσότεροι είστε τόσο το καλύτερο! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα αυξήσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα μπορέσεις εύκολα να κερδίσεις την προσοχή των άλλων! Σήμερα θα σε θαυμάσουν για τις ιδέες σου, τις απόψεις σου και το λέγειν σου, καθώς θα είναι τα τρία στοιχεία τα οποία θα σε κάνουν να βρεθείς όχι μόνο στο επίκεντρο αλλά να κερδίσεις και τις εντυπώσεις.

Το ταίρι σου επιθυμεί να βρεθείτε οι δυο σας σήμερα αλλά εσύ έχεις άλλα σχέδια καθώς θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/η και θέλεις να συναντήσεις κόσμο! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα είσαι περιζήτητος/η για αυτό θα πρέπει να προσέξεις την επιλογή σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μυαλό σου θα βρίσκεται στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την καριέρα σου και την καταξίωση σου καθώς θέλεις να καταλάβουν όλοι τις ικανότητες σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα γοήτρου και καριέρας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς θα έχεις τον τρόπο να πλασάρεις τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου μοναδικά! Η διαπραγμάτευση θα είναι ένα από τα δυνατά σου χαρτιά και μπορεί να σε βγάλει κερδισμένο όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και οικονομικά!

Σήμερα μπορεί να πέσεις στην παγίδα και να μονοπωλήσεις το χρόνο που θα έχεις με το ταίρι σου με ζητήματα της δουλειάς σου άρα θα πρέπει να βρεις ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έχει επαγγελματικό υπόβαθρο το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να απολαύσεις την επικοινωνία και τις συναντήσεις με συγγενείς, κουμπάρους και φίλους καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη που έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις με αποτέλεσμα να το παρακάνεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει υπέρ του δέοντος επικοινωνιακό/η και αυτό είναι θα σε βοηθήσει να τραβήξεις την προσοχή και να ξεχωρίσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς! Η ημέρα είναι αυτό που πρέπει για εσένα, εκμεταλλεύσου τη!

Σήμερα μπορείς να πάρεις το/η σύντροφό σου και να κάνετε μια βόλτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς θα είστε και οι δύο επικοινωνιακοί και είναι κρίμα να μην διαφημιστείτε! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το περιβάλλον σου και θα εξελιχθεί γρήγορα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μνήμες που θα έρθουν στο μυαλό σου σήμερα θα σου ξυπνήσουν συναισθήματα που σχετίζονται με καταστάσεις του παρελθόντος, ανησυχίες και φόβους με αποτέλεσμα να σε αποδιοργανώσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ενισχύσει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για αυτό θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος/η! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας ιδιαίτερα αν επικοινωνήσεις αυτά που σε απασχολούν.  Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα για αυτό μην την αφήσεις σκεπτόμενος/η ζητήματα που έχουν παρέλθει και δεν αλλάζουν!

Αν σήμερα νιώθεις ανήσυχος/η προσπάθησε να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου και μην απομακρύνεσαι από κοντά του καθώς μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική υποστήριξη! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου εξιτάρει το ενδιαφέρον καθώς δεν θα "ανοιχτεί" εύκολα!

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!