ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου κι ίσως πληρώσεις σχετικά ακριβά μια επιλογή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη, κάτω από την «επιστασία» του Κρόνου, μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν την σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν, χωρίς όμως να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό σήμερα.

Ερωτικά

Με τον  Άρη απέναντί σου, η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει κάπως περιπετειώδης αλλά ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις τις αποφάσεις σου απορρίπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου. Ίσως μάλιστα πέσεις θύμα ενός μικρού ή μεγαλύτερου… εκβιασμού! Παράλληλα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάτι έκτακτο θα σου… ξεφουρνίσει! Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει».

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «τελειώσεις» μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις άμεσα νέο ταίρι, αφού μπορεί να μπλέξεις χειρότερα! Επιπλέον, ίσως μάθεις κάποιες λεπτομέρειες που θα σε «ταρακουνήσουν».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την Σελήνη και τον Κρόνο απέναντί σου, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, κινδυνεύεις να πάρεις επάνω σου όλες τις ευθύνες, χωρίς να ακούσεις ούτε ένα… ευχαριστώ! Δώσε λοιπόν την κατάλληλη «απάντηση» στις πιέσεις, παίρνοντας μεν δύσκολες αποφάσεις αλλά και την διοίκηση των πραγμάτων στα χέρια σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο καχύποπτο απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της εργασίας σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Ζυγό σε εξωθεί να αναλάβεις ένα… ρίσκο, που μπορεί μεν να «σου βγει» αλλά στα πλαίσια μιας ερωτικής περιπέτειας κι όχι μιας μόνιμης σχέσης. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διαπιστώσεις ότι το ταίρι σου «κάνει νερά»!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και αν πάθεις κάποια «ζημιά», το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά μάλιστα να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξη του. Κλείσε λοιπόν πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μια ζημιά στον χώρο σου αλλά και να σου φέρει έναν «σκοτεινό» επισκέπτη με… άγνωστες προθέσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, να τονίζουν αυτά που πρέπει να γίνουν και να σου «κόβουν» την τύχη, καλό είναι να… ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα που θα ήθελες και σε ευχαριστούν. Πρωτίστως όμως, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, όχι για να το ψέξεις αλλά για να το βοηθήσεις να σταθεί στα πόδια του.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που δεν είναι ευχάριστα αλλά οπωσδήποτε αναγκαία. Αν πάλι είσαι μόνος/η και ανταποκριθείς σε μια πρόκληση, πρόσεξε μήπως μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, κάποια επιτακτική οικογενειακή ή επαγγελματική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει. Ακόμη, ίσως υπάρξει και μια «εμπλοκή» ενός οικείου σου προσώπου στα προσωπικά σου ή μια περιουσιακή εξέλιξη που μάλλον θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου αλλά και να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.

Ερωτικά

Στον έρωτα δεν χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σου «τάζουν», έχοντας όμως την πρόθεση να σε βλάψουν οικονομικά. Επιπλέον, καλό είναι να μην προβείς σε μια σημαντική αγορά. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, με ότι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Καλύτερα λοιπόν να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να κάνεις λάθη κι ύστερα να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα… ασυμμάζευτα!

Ερωτικά

Το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο σου σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε συγκινήσει έστω και… προσωρινά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πιο καχύποπτο κι όχι άδικα, αφού στο περιβάλλον σου γίνονται πράγματα που χρήζουν άμεσης διερεύνησης. Ίσως βέβαια να σου εκμυστηρευτούν και κάτι σημαντικό. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Ερωτικά

Σήμερα «πιάνεις πουλιά στον αέρα» και θα σου είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιον\α με τις αρετές του μυαλού σου. Ίσως μάλιστα να «παιχτούν» πολλά στο παρασκήνιο και να κριθούν πολλά σε μια μυστική συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ότι το πιο… αντιπροσωπευτικό της επιρροής του Κρόνου και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς ούτε να διαμαρτύρεσαι. Έτσι κι αλλιώς αν επιχειρήσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου σημαντικά εμπόδια. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις ποιος/α ή τι υπονομεύει τις προσπάθειές σου.

Ερωτικά

Φαίνεται πως αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπο σου, συμβάλλοντας τελικά σε μια κρίση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να προσέχεις τις… παρέες σου, αφού δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις. Κι αν βέβαια συνειδητοποιήσεις ότι ένας φίλος ή μια φίλη «σου σκάβει τον λάκκο», δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα, άπαξ διά παντός. Τα ανάλογα ισχύουν και αναφορικά με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς μελλοντικά. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιορίσεις τις διατροφικές συνήθειές σου.

Ερωτικά

Σκέφτεσαι και… ξανασκέφτεσαι αλλά στον έρωτα δεν βγαίνει έτσι ο λογαριασμός. Αντίθετα κινδυνεύεις να αποφασίσεις «σωστά» σύμφωνα με την λογική σου αλλά… τελείως λάθος για το συναίσθημά σου. Για την ώρα λοιπόν είναι καλύτερα να περιμένεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου περιστατικού αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι οι «καλοθελητές», που παίζουν τα δικά τους παιχνίδια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη, σε καλεί να εφαρμόσεις τα δέοντα, και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια». Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον… κριτική!

Ερωτικά

Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σοβαρή κρίση στην σχέση σου, ίσως όμως να μην μπορέσεις να βρεθείς κοντά στον άνθρωπο σου εξ αιτίας μιας έκτακτης ανάγκης. Αν πάλι κάνεις μια νέα γνωριμία, είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις, αφού κρύβει παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Με την Σελήνη στον φυσικό 10ο «οίκο» σου, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων, την ώρα μάλιστα που εκείνοι θα… κάθονται! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας οδηγεί τα βήματά σου στο… άγνωστο κι αν μεν πρόκειται για τις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε έχει καλώς. Στις μετακινήσεις και τις επαφές σου όμως το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς ή να πέσεις θύμα μιας κακόβουλης παρακολούθησης.

Ερωτικά

Με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα να τρέχουν, που… καιρός για έρωτες! Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για μια συζήτηση σε ρεαλιστική βάση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας ωστόσο να ακολουθήσεις την εύκολη οδό της κριτικής των πεπραγμένων του/της.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!