ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά

Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων απέναντί σου χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις ή… παραξενιές, καθιστώντας αβέβαιη ως προς το αποτέλεσμά της κάθε απόπειρά σου να συνεργαστείς κάτω από νορμάλ συνθήκες! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε φέρει σε επαφή και με ένα «ξένο» πρόσωπο που όμως ξεχωρίζει και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε έναν «ενεργειακό» τόπο ή να σου δώσει ένα «μεταφυσικό» βίωμα.

Ερωτικά

Από την μια πλευρά, έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις, φαίνεται να υπάρχουν μάλιστα αρκετές διαθέσιμες επιλογές. Από την άλλη όμως, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να «πέσεις» πάνω σε ένα άτομο που θα σε «τρελάνει» με τα καμώματά του!

 

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα να «επινοήσει» κάποιον αρκετά… πειστικό λόγο για να το πράξεις! Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές έκτακτες εργασίες και το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να «κάνεις το κουμάντο σου» με ηρεμία, αφού θα προκύψουν κάποιες αλλαγές που δεν θα σου αρέσουν! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου φέρει ένα άτομο που σου παριστάνει τον φίλο ή την φίλη αλλά στην πραγματικότητα έχει άλλους σκοπούς.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που εσύ θα πασχίζεις να «τα φέρεις βόλτα» στην δουλειά σου, θα πρέπει να διαχειριστείς και κάτι που μάλλον «φέρνει» προς την σεξουαλική παρενόχληση. Τελικά όμως έχεις τον τρόπο να «γυρίσεις» την κατάσταση υπέρ σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις που θα σε γοητεύσουν. Επιπλέον, «στρώνει το χαλί» για να δημιουργηθεί ένα «παρεΐστικο» κλίμα, με την συμμετοχή προσώπων που αγαπάς κι εκτιμάς. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να απορήσεις από τις αντιδράσεις ενός δικού σου ανθρώπου αλλά μην ανησυχείς… τρέλα είναι θα περάσει! Παράλληλα βέβαια να θυμάσαι ότι με τον Ποσειδώνα ενεργό, είναι πολύ εύκολο να «την πατήσεις» σε μια επαγγελματική υπόθεσή σου.

Ερωτικά

Με δεδομένη την «κινητικότητα» που υπάρχει στα προσωπικά σου, το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις μια σωστή επιλογή, ώστε η συνέχεια να είναι αντάξια των προσδοκιών σου. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη φάση το «σωστό» για σένα είναι το… διαφορετικό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και να εγκαταλείψεις εσύ το «κονάκι» σου αναζητώντας κάτι το διαφορετικό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει το πλεονέκτημα της «απόκρυψης και παραλλαγής», προκειμένου να μην προκύψουν άσκοπες «τριβές» ή να μην αποκαλυφθούν πράγματα που κάποιοι/ες δεν είναι έτοιμοι/ες να διαχειριστούν. Επιπλέον, φαίνεται να αναδεικνύεται η καλλιτεχνική δυναμική σου.

Ερωτικά

Ό,τι κι αν… θες να πιστέψεις για τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή, το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που νομίζεις. Εδώ μάλιστα ισχύει το γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι» Από την άλλη πλευρά, αν έχεις να κρύψεις κάτι «ενοχλητικό», τότε θα τα καταφέρεις μια χαρά!

 

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού κατά πως φαίνεται θα έρθεις πιο κοντά και σε πρόσωπα που σίγουρα διαφέρουν από τον «μέσο όρο», είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα, είτε λόγω των ενδιαφερόντων τους. Μπορεί ακόμη να βρεθείς σε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεχάσεις χρήματα και αντικείμενα αξίας σε… κοινή θέα!

Ερωτικά

Αν «ψάχνεσαι» είναι μάλλον απίθανο να μην σε συγκινήσει κάποια περίπτωση από αυτές που θα βρεθούν στο διάβα σου. Από εκεί και ύστερα, εξαρτάται κυρίως από σένα το αν θα προχωρήσεις στα «περαιτέρω» ή αν θα αρκεστείς σε μια πρώτη ανταλλαγή πληροφοριών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά

Πολλά πράγματα σου φαίνονται ειδυλλιακά ή σου παρουσιάζονται ως τέτοια. Αν όμως σου ζητηθεί να προχωρήσεις στην επίσημη επισφράγιση μιας συμφωνίας, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να μην το πράξεις. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει το έναυσμα για να κάνεις μια νέα αρχή στην οικονομική σου πολιτική, ίσως μάλιστα να συμβεί μια «δραματική» αλλαγή, που θα κάνει την επιλογή σου μονόδρομο. Επιπλέον, έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα αν πας «κόντρα στο ρεύμα» ή απλά κυνηγήσεις την έκπληξη!

Ερωτικά

Από την στιγμή που η κρίση σου για πρόσωπα και καταστάσεις «μπάζει νερά» δεν θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σου να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με την προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, άσε τον χρόνο να κυλήσει, μέχρι να μάθεις από τι… γλίτωσες!

 

ΖΥΓΟΣ ♎

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να παραμείνεις στο περιθώριο των εξελίξεων, αντίθετα σου ζητά να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού μαζί με τα καλά που θα σου τύχουν, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις και καταστάσεις που θα σε ξενίσουν. Αν βέβαια επιλέξεις κάτι το πρωτοποριακό ή καινοφανές, τότε είσαι «εντός κλίματος»! Παράλληλα βέβαια ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι λιγότερο αφελής απέναντι σε πρόσωπα που σου «κλαίγονται», προκειμένου να κερδίσουν κάτι από σένα.

Ερωτικά

Ένας άνεμος αλλαγής πνέει στην προσωπική σου ζωή, κάτι βέβαια που θα προβληματίσει το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν δεν διακρίνεται για το φιλελεύθερο πνεύμα του. Αν πάλι δεν έχεις να «δώσεις λογαριασμό» σε κανέναν, τότε μπορείς να πειραματιστείς με την άνεσή σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις στιγμές της μοναχικότητάς σου, κάνοντας κάτι που για τους άλλους δείχνει αλλόκοτο ή παράδοξο. Επιπλέον βέβαια, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν «πράματα και θάματα» γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση ή για την παρασκηνιακή δράση κάποιων στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως σε καλεί να εμψυχώσεις έναν δικό σου άνθρωπο, έστω και με… ψέματα!

Ερωτικά

Σήμερα μπορείς να ζήσεις και… χωρίς τις «χειροπιαστές» αποδείξεις ενός έρωτα, αφού η φαντασία σου φτάνει και περισσεύει για να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ευτυχίας! Ίσως όμως να σου δοθεί και η δυνατότητα να «βυθιστείς» σε μια ερωτική έκσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που ξεχωρίζουν, είτε θετικά είτε… αρνητικά! Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ηγηθείς μιας ομάδας, χωρίς ωστόσο να λείψουν και κάποιες αντιδράσεις ή «γκρίνιες», από άτομα που έχουν μια πολύ διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων ή «κολλάνε» σε κάποιες λεπτομέρειες που για σένα είναι ανύπαρκτες. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος είτε από σένα είτε από την άλλη πλευρά, φαίνεται, ωστόσο, ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ σύντομα, το ίδιο και ο «στόχος»! Αρκέσου λοιπόν στα πειράματα και στο ερωτικό «παιχνίδι».

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά

Πολλαπλά καθήκοντα, τα οποία μάλιστα δεν είναι της ειδικότητάς σου, μπορεί να περιπλέξουν την καθημερινότητά σου, αλλά και να δυσκολέψουν προσωρινά την υλοποίηση ενός επαγγελματικού στόχου σου, αφού τίποτα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας, με τα οποία ωστόσο θα πρέπει να συνεργαστείς. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε «απειλεί» με την εξαφάνιση εγγράφων ή αντικειμένων την πιο… ακατάλληλη στιγμή!

Ερωτικά

Επιφανειακά όλα φαίνονται ΟΚ, μπορεί ωστόσο να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που έχει ως πρώτο του μέλημα να σε «τουμπάρει», αποκρύπτοντας μια μάλλον ενοχλητική πραγματικότητα. Κι από την στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά

Η ημέρα έχει για σένα άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και… ολίγη από την «τρέλα» σου, κάτι που αναμένεται να σου ανεβάσει την διάθεση και να σου ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες δράσεις ή γνωριμίες. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός έκτακτου ταξιδιού ή στην ενασχόλησή σου με ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους». Παράλληλα όμως ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα αξιοπιστίας στις οικονομικές συναλλαγές σου κι αν είναι να «πετάξεις» τα χρήματά σου, καλύτερα να τα χαρίσεις!

Ερωτικά

Είναι εύλογο ότι μέσα στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα υπάρξει έστω μια με ερωτικό «άρωμα» κι αν πραγματικά το επιθυμείς η κατάσταση μπορεί να προχωρήσει, εξασφαλίζοντάς σου ένα μίνιμουμ καλοπέρασης, χωρίς όμως να υπάρξει απαραίτητα διάρκεια στην σχέση σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά

Άγχη και ανασφάλειες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν προσωρινό «πανικό», σύντομα όμως θα αναθαρρήσεις και θα διασκεδάσεις τους φόβους σου, αφού μια ξαφνική αλλαγή θα λειτουργήσει υπέρ σου. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε ωθήσει σε αγορές ειδών που δεν συνηθίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βάζει να φαντάζεσαι ή να υποψιάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν, παραβλέποντας ενδεχομένως, όλα εκείνα που γίνονται «κάτω από την μύτη σου»!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η και προχωρήσεις σε μια συγκεκριμένη επιλογή το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην κρίνεις τα πράγματα λογικά κι άκουσε αυτό που σου «λέει» η διαίσθησή σου, ώστε να βρεθείς πλησιέστερα στην αλήθεια που αναζητάς.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!