ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σηματοδοτούν μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να «ξεμπερδεύεις» με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές». Γιατί αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από υπονομευτικές δραστηριότητες ή πολιτικές χειραγώγησης. Βάλε μπροστά τις μηχανές σου λοιπόν και ξεκίνα για άλλες πολιτείες!

Ερωτικά

Φαίνεται πως η πορεία της προσωπικής σου ζωής δεν εξαρτάται από σένα αλλά από τους άλλους. Ίσως λοιπόν κληθείς να διαχειριστείς μια δύσκολη κατάσταση αλλά αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη είναι προς το συμφέρον σου να αποχωρήσεις, πριν παγιδευτείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδέχεται να κλείσουν έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς, χωρίς… πείσματα! Επιπλέον καλείσαι να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκονται πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου. Μπορεί ακόμη να βιώσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις ή να μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει, ενώ αν σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι δεν αποκλείεται να ματαιωθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Ερωτικά

Κάποιος/α στην δουλειά ή το στενό περιβάλλον σου, μπορεί να στοχεύει στην εκμετάλλευση ή τον έλεγχο σου, γι’ αυτό μην βιάζεσαι να «πανηγυρίσεις» για κάποια ερωτική επιτυχία. Αντίθετα φαίνεται να οδεύεις προς μια κατάσταση που θα σε εγκλωβίσει συναισθηματικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα ή τα οικονομικά σου, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα. Επιπλέον, σε σχέση με μια χρηματοδότηση, πρόσεξε μήπως τελικά οι όροι της σε «δένουν χειροπόδαρα». Αν όμως είσαι τυχερός/η, μπορεί να ωφεληθείς ύστερα από ζημιές ή απώλειες άλλων.

Ερωτικά

Η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που είτε παίζει παιχνίδια εξουσίας σκοπεύοντας στον απόλυτο έλεγχο σου, είτε είναι «μπλεγμένο» σε «περίεργες» υποθέσεις. Πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά η «γοητεία του μυστηρίου» σε οδηγήσει σε περιπέτειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλούν να «κλείσεις» οριστικά μια προσωπική ή οικογενειακή υπόθεση, που σε ταλαιπωρεί για καιρό, ώστε να απελευθερωθείς από δεσμά που σε «καθηλώνουν», ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, στις συνεργασίες σου, ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου.

Ερωτικά

Θα ήταν μάταιο να προσπαθήσεις να «κρατήσεις» μια κατάσταση που «δεν πάει άλλο», θεωρώντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην συνέχεια. Το μόνο που θα πετύχεις με μια τέτοια πολιτική είναι να «κολλήσεις» και να ταλαιπωρηθείς χειρότερα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα, σε καλούν να διαλευκάνεις μια σειρά από «βρώμικες υποθέσεις», είτε στον κοινωνικό σου περίγυρο, είτε στην δουλειά σου, ώστε να μην βρεθείς προ τετελεσμένων. Μπορείς ωστόσο να τα αποφύγεις όλα αυτά αν επικεντρωθείς σε επιμορφωτικές δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάθεις μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

Ερωτικά

Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο μιας κατάστασης και το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να προσπαθήσεις να «συντηρήσεις» παράλληλα το «πριν» και το «μετά». Μάλλον απαιτείται μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ήρθε η στιγμή να την επιδείξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν ευνοούν τους οικονομικούς στόχους σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή από το μηδέν. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς. Αν όμως «κολλήσεις», μπορεί να… ενσκήψουν «ειδήμονες» και επίδοξοι «σωτήρες», που όμως η αποκλειστική έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

Ερωτικά

Η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για να «τελειώσεις» μια κατάσταση, παρά για ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί να σε μπλέξει στα «δίχτυα» ενός πάθους δύσκολου στην διαχείρισή του. Παράλληλα ίσως μάθεις πολλά για τα όσα έχουν διαμειφθεί πίσω από την πλάτη σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ρίχνουν «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια υπόθεση που «κινούν τα νήματα» μεγάλα συμφέροντα και οι περισσότερες υποθέσεις είναι «στημένες» εκ των προτέρων. Κι επειδή αν πιεστείς κι αποφασίσεις να πάρεις θέση, θα στοχοποιηθείς, είναι προτιμότερο να τηρήσεις στάση αναμονής, συλλέγοντας ωστόσο στοιχεία και πληροφορίες που θα σε διαφωτίσουν πλήρως για το τι «παίζεται» στην πραγματικότητα.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας σε… παραπέμπει σε έναν «μεγάλο έρωτα» κι ίσως σε πρώτη φάση να βρεις αυτό που ζητάς, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει στην συνέχεια, αφού τα πράγματα φαίνεται να φτάνουν στα άκρα, καταλήγοντας αναπόφευκτα σε μια διόλου εύκολη «έξοδο».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε ωθούν να ανακαλύψεις πολλά που αφορούν τους άλλους, παραβιάζοντας ωστόσο τα «προσωπικά δεδομένα» τους, κάτι που αν αποκαλυφθεί θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, στις καθημερινές συναλλαγές σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ατυχίες ή άγνωστες παραμέτρους, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Πολύ πιο γόνιμες, δημιουργικές και… αβλαβείς θα είναι βέβαια οι προσπάθειες σου αν στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα ή επιστημονικές έρευνες.

Ερωτικά

Ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε μπλέξει σε μια κατάσταση, όπου πίσω από τις «καλές προθέσεις» κρύβονται… άλλα πράγματα! Μπορείς βέβαια να τα παρακάμψεις όλα αυτά ζώντας το «τώρα» αλλά αν έχεις διαφορετικές προσδοκίες, απλά… ξανασκέψου το!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να επισημάνουν μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, επιπλέον όμως σου ζητούν να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου τους «κακούς», ώστε να μην ταυτιστείς μαζί τους στην συνείδηση των άλλων. Αν πάλι επιλέξεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε μήπως η «απολυτότητα» των όσων πρεσβεύει και διακηρύσσει, σε κάνει τελικά ένα «βολικό πρόβατο». Παράλληλα, κλείσε οριστικά μια οικονομική υπόθεση που δεν «τραβάει».

Ερωτικά

Φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος έχει τον τρόπο να παρέμβει στα προσωπικά σου «δουλεύοντας» προς ίδιον όφελος. Ας είσαι λοιπόν επιφυλακτικός/η απέναντι σε «εκμυστηρεύσεις» που υποτίθεται πως στοχεύουν στην «σωτηρία» σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Πάντα σε γοήτευαν οι υψηλές φιλοδοξίες, από την στιγμή όμως που τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα ακυρώνουν κάθε προσπάθεια ελιγμών ή ενός «φιλικού διακανονισμού», καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον «ύποπτο» ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Κι αν η πολιτική του «όλα ή τίποτα» σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον πρέπει να την αναβαθμίσεις, αφού το «μοντέλο» που ακολουθείς μέχρι σήμερα φαίνεται να έχει φθάσει στα όρια του. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως «μπλεχτείς» σε απόλυτες καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αν επικεντρωθείς στην γνώση και την πνευματική αναζήτηση, τότε τα τετράγωνο του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάτι σπουδαίο. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», είτε από μια δυσάρεστη είδηση που θα λάβεις, είτε εξ αιτίας της απώλειας εργαλείων αλλά και χρήσιμων εγγράφων ή αρχείων. Σε κάθε περίπτωση μην επιμείνεις σε ένα πλάνο που δεν «βγαίνει» πια. Επιπλέον, έχε τον νου σου για «κατασκοπευτικές» δράσεις σε βάρος σου.

Ερωτικά

Στην παρούσα φάση καλείσαι κυρίως να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή από ανεπιθύμητες παραβιάσεις, που μπορεί να θίγουν είτε εσένα, είτε τον άνθρωπο σου. Κι επειδή πλέον οι μέθοδοι «καταγραφής» είναι πολύ προχωρημένες, έχε τον νου σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα σε πιέζουν να ασχοληθείς με μια σοβαρή οικονομική υπόθεση αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν» από τις υψηλές θέσεις που κατέχουν. Αν λοιπόν έχεις την υποστήριξη τους, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά δεσμευτείς και «πουλήσεις την ψυχή σου» με έναν τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια διαφυγής.

Ερωτικά

Η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή δείχνει να είναι αρκετά περίπλοκη κι ίσως δεν πρέπει να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση αλλά να περιμένεις μέχρι να αποκτήσεις μια καθαρότερη εικόνα για αυτά που ζητάς κι εκείνα που μπορούν να σου προσφερθούν.

 

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!