ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 03/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις ποικίλες συναλλαγές σου. Ίσως μάλιστα να αναδειχθεί και ο εμψυχωτικός σου ρόλος απέναντι σε πρόσωπα που τα βλέπουν όλα «μαύρα». Από την άλλη όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης σε μια συνεργασία σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε δερματικά προβλήματα αλλά και σε μάλλον δυσάρεστες εξελίξεις για τα ζώα ή τα φυτά που βρίσκονται υπό την προστασία σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σου προσδίδει περισσότερο «σεξαπίλ» κι αν «κυκλοφορήσεις» ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση είναι βέβαιο πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Στον χώρο της εργασίας σου αναμένονται ακυρώσεις δράσεων και... ψεματάκια! Μάλιστα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο προσεκτικό/η απέναντι σε άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ώστε να μην «την πατήσεις» σαν... αρχάριος/α! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις διεκδικήσεις ή τις ενασχολήσεις σου, με συνέπεια να δημιουργήσεις ισχυρές συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες! Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κινείται στα πλαίσια του «όλα ή τίποτα».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στην Παρθένο σου επιτρέπει να ελπίζεις στο καλύτερο, ίσως μάλιστα να εισπράξεις την «ολοκληρωτική» αγάπη και την αποδοχή ενός προσώπου, που νοιάζεται για σένα. Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα εξαιρετικά θερμό μήνυμα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό ανοίγει νέους δρόμους στην δημιουργική σου έκφραση και δη την καλλιτεχνική. Όσον αφορά όμως στις επαφές σου με αγαπημένα πρόσωπα παραπέμπει σε λάθη, ακυρώσεις ή ένα ψέμα που θα σε αποπροσανατολίσει. Καλό είναι μάλιστα να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου, αφού με τη λογική δεν θα βγάλεις άκρη! Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις μια αποζημίωση ή ένα κληροδότημα, έστω κι αν αυτό συνδυαστεί με μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη.

Ερωτικά

Είτε είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είτε μόνος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να περιορίσεις τις εξωτερικές σου αναζητήσεις και να επικεντρωθείς στα καλά που μπορείς να απολαύσεις σε μια «ζεστή φωλιά», αφού εκεί υπάρχει όλο το... ενδιαφέρον!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να αναμορφώσεις τον χώρο σου, εκφράζοντας τον «καλλιτέχνη» που κρύβεις μέσα σου και προβαίνοντας σε αισθητικές παρεμβάσεις. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ είναι πιθανόν να «εξαφανιστούν» από... προσώπου γης κάποια αντικείμενα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε «ρίξει» ψυχολογικά, από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δώσει το έναυσμα για να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου.

Ερωτικά

Επικοινωνιακά «το ‘χεις» κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από την δύναμη των συναισθημάτων του, σε μια επίσκεψη ή ένα ταξίδι. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να έρθεις πολύ... κοντά με το ταίρι σου!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από την ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως αποζημίωση ή κληρονομιά. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δεν βοηθά στις λοιπές συναλλαγές σου, αφού εύκολα μπορεί να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν. Επιπλέον, είναι πιθανόν να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα αλλά από την άλλη πλευρά, αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ίσως τελικά να είναι για... καλό!

Ερωτικά

Οι «ποιητικές» τάσεις και ο ρομαντισμός σου ενισχύονται και μπορεί να σε κάνουν πιο «επιρρεπή» σε πρόσωπα που διακρίνονται για τις ευαισθησίες τους, χωρίς όμως να αποπνέουν εμπιστοσύνη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ακούσεις ένα μεγάλο... ψέμα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να μεταβάλλεις ριζικά την εξωτερική σου εμφάνιση. Επιπλέον, σε κάνει πιο απόλυτο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς αλλά και να δημιουργήσει αντιζηλίες στους υπόλοιπους. Από την μια πλευρά λοιπόν, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση των μεν, από την άλλη όμως, μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α «σου σκάβει το λάκκο» για προσωπικούς λόγους. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να «εξαφανίσει» προσωρινά χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Ερωτικά

«Ξεχειλίζεις» από ερωτισμό, είναι ωστόσο αμφίβολο το κατά πόσο μια γνωριμία σου μπορεί να «σταθεί» ως μια «φυσιολογική» σχέση. Εξ άλλου, το «κτυπάω... απολαμβάνω και φεύγω» είναι για σένα η πιο ρεαλιστική επιλογή αυτής της περιόδου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου αποκτά μια καλλιτεχνική «στόφα» και σε καλεί να αναδείξεις τα πιο ιδιαίτερα προσόντα σου σε δράσεις που τρέφουν το «μέσα σου». Μπορείς ακόμη να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει ή να εμψυχώσεις τους... απελπισμένους! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αφηρημάδα σου θα σε κάνει να ξεχάσεις κάτι σημαντικό. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι έναν βαθύ καθαρισμό στο σώμα σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για την δική τους ευεξία.

Ερωτικά

Με τον Δία να σε στηρίζει ακόμη, ό,τι κι αν κάνεις μπορεί να «πιάσει», ίσως μάλιστα οι πιθανότητές μιας επιτυχίας σου να είναι κατά πολύ αυξημένες στην περίπτωση που απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που είναι ήδη... δεσμευμένο ή δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει την σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εξυπηρετεί απόλυτα τους στόχους σου, αφού ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες». Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη αλλά και να διακόψεις οριστικά τις «παρτίδες» σου με έναν συλλογικό φορέα, εξ αιτίας μιας «ανάρμοστης» συμπεριφοράς. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύει το ταλέντο σου στην διερεύνηση κάθε είδους «μυστηρίων», ξεκινώντας βέβαια από αυτά που αφορούν στην προσωπική σου ζωή!

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να «κυριαρχηθείς» από τάσεις ή ανάγκες, που δεν καλύπτονται εύκολα σε μια «μέτρια» σχέση. Ωστόσο αυτή η αναζήτηση του απόλυτου μπορεί να αποδώσει καρπούς, αν λειτουργήσεις με βάση την διαίσθηση ή το ένστικτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα οικονομικά σου, όσο και την καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο ή ένα άτομο που «λύνει και δένει». Ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι πολύ πιο... προσωπικό με αυτό! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο επιρρεπή στην εξαπάτηση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στην Παρθένο δείχνει πρόθυμη να σε... ρίξει σε μια «δυνατή» αγκαλιά, εφ’ όσον βέβαια το επιθυμείς κι εσύ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μην δώσεις δικαιώματα, αφού εύκολα ο έρωτας θα «γυρίσει» σε... πόλεμο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου προσδίδει ένα «σεξαπίλ», που δείχνει... ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό! Ίσως όμως και να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή μιας «παρενόχλησης». Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ζυγό «ζαλισμένο», τίποτα δεν λειτουργεί με τον... αναμενόμενο τρόπο, κάτι βέβαια που μπορεί να δημιουργήσει πρακτικά προβλήματα και αναβολές σε σχέση με την καριέρα σου ή έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες ή αδυναμίες σου.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να «παίζει τα ρέστα της» είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με μια συντροφιά ικανή να καλύψει τόσο συναισθηματικά, όσο και σεξουαλικά. Ωστόσο, μέχρι του να υπάρξει κάτι πιο σταθερό, υπάρχει μια... κάποια απόσταση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι για σένα «δίκοπο μαχαίρι», αφού δίνει «ρόλο» σε ένα πρόσωπο-κλειδί, που για να σε βοηθήσει ζητά την πλήρη αφοσίωσή σου κι ίσως αυτό να μην σου αρέσει, με συνέπεια να το βρεις τελικά απέναντί σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην εμπιστευτείς ένα άτομο που σου τα εμφανίζει όλα «τέλεια», αφού μπορεί να υπάρχει και δόλος. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε λάθη και αβλεψίες σε πρακτικά θέματα, από την άλλη πλευρά όμως ή έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι», το ίδιο και η διαίσθησή σου.

Ερωτικά

Σήμερα δείχνεις το καλό σου πρόσωπο, κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να «κλέψεις» τις εντυπώσεις και να προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά όμως, φαίνεται να δίνεις υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, όχι βέβαια άνευ αντικειμένου, αφού οι καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό είτε... όχι! Σε κάθε περίπτωση, ό,τι συμβεί θα είναι αμετάκλητο και ως τέτοιο να το αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει σε αγορές ή υπηρεσίες που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και λάθη ή εξαπατήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις τον νου σου.

Ερωτικά

Τα όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο στην προσωπική σου ζωή δεν είναι ούτε συνηθισμένα, ούτε... απλά! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ελπίζεις βάσιμα σε μια δυνατή σχέση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διακόψεις οριστικά.

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!