ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό ενδέχεται να σου δημιουργήσουν μια αβεβαιότητα σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων, συμβάλλοντας σε διαδοχικές παλινδρομήσεις και αλλαγές των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όλα αυτά, ωστόσο, θα είναι προσωρινά και μάλιστα θα λειτουργήσουν τελικά προς όφελός σου. Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προσέξεις περισσότερο το τι... τρως και πίνεις! Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «υπεράνω πάσης υποψίας» παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες και τις «προκλήσεις» σου, έχοντας τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς/ες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως μια «συνωμοσία» θα γίνει αιτία κι αφορμή για ένα... γερό «πατιρντί»!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλουν σε μια «αναμπουμπούλα» στα εργασιακά σου, αν όμως εκμεταλλευτείς τις «άκρες» σου, τελικά «θα βγεις κι από πάνω»! Παράλληλα, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε θέλει πιο «καλλιτέχνη» στην καθημερινότητά σου, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην έμπνευση και τh διαίσθησή σου. Επιπλέον όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά, φρόντισε για την καλή τους υγεία, είτε την σωματική, είτε την ψυχική.

Ερωτικά

Παρά τις όποιες αντίθετες ενδείξεις, η ημέρα δεν προσφέρεται για... πολλά-πολλά και είναι σκόπιμο να κρατάς μικρό καλάθι. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια «κρούση», τσέκαρε το καθεστώς που διέπει την προσωπική ζωή του/της ενδιαφερομένου/ης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί να προστατέψεις τους οικείους αλλά και τον χώρο σου από «δόλιες» πρακτικές. Επιπλέον, προνόησε για το ενδεχόμενο διαρροών στα υδραυλικά αλλά και τα συστήματα ψύξης. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, προσδίδοντας στην καθημερινότητά σου έναν μάλλον ευχάριστο χαρακτήρα. Ακόμα, προάγουν τη δημιουργικότητά σου κι ίσως ανακαλύψεις ότι μέσα από το παιχνίδι έρχονται τα... καλύτερα!

Ερωτικά

Η «ρέντα» σου συνεχίζεται κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να έχεις δίπλα σου όποιον/α σου αρέσει και με τους όρους που επιθυμείς. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως οι επιλογές σου σε καταστήσουν τελικά μια... πέτρα του σκανδάλου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό πολλαπλασιάζουν τα δρώμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Επειδή όμως η τελική «σούμα» θα είναι υπέρ σου, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την πλήρη ανανέωση του χώρου σου. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα φαίνεται πως στον περίγυρό σου κυριαρχούν τα ψέματα κι οι πονηριές, οπότε έχε τον νου σου. Επιπλέον, τίθεται ένα θέμα... προσανατολισμού στις μετακινήσεις σου!

Ερωτικά

Κάποιος/α «μπερδεύεται στα πόδια σου» θεωρώντας ότι δεν κάνεις το σωστό, εδώ είναι όμως που ισχύει το «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»! Επιπλέον ένα ραντεβού σου μπορεί να ακυρωθεί ή μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά με δεδομένη την παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο είναι προτιμότερο να τα αφήσεις όλα στην τύχη, αφού το σύμπαν... γνωρίζει το καλό σου! Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λαθών ή και εξαπατήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ αν προβείς σε μια σημαντική αγορά, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί «τζούφια». Μπορείς όμως να προσφέρεις εθελούσια την βοήθειά σου σε πάσχοντες.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά... μέχρι εκεί! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «πάρεις επάνω σου» τα προβλήματά της, καλό είναι όμως να μην συνηθίζεις την «άλλη πλευρά» σε υπέρμετρες ευκολίες και παροχές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί μεν να «απογειώσει» την έμπνευσή σου και να σε βοηθήσει να «πετύχεις το θαύμα», σε ζητήματα ωστόσο που εμπλέκονται συμφέροντα σε κάνει να εθελοτυφλείς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα είτε της καλής σου καρδιάς είτε κάποιων... εκμεταλλευτών!

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό απελευθερώνουν τις οικονομικές σου δυνατότητες, είτε μέσω ενός δανεισμού είτε με κάποιο «τυχερό», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ.

Ερωτικά

Το μυαλό σου δεν είναι στη... θέση του, με συνέπεια να γίνεις ένας εύκολος «στόχος» για κάθε «επιτήδειο», που στοχεύει στην παραπλάνησή σου. Όπως κι αν έχει, καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στο ζώδιό σου φροντίζουν ώστε να τα έχεις όλα «στο πιάτο», δεν χρειάζεται μάλιστα να προσπαθήσεις καν γι’ αυτό. Από εκεί και ύστερα, είναι καθαρά θέμα διαχείρισης από την πλευρά σου. Παράλληλα βέβαια, καθώς ο Άρης «φλερτάρει» με τον Ποσειδώνα, στο εργασιακό σου περιβάλλον τίποτα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται, γι’ αυτό πριν... φορέσεις τα άρματα, φρόντισε να αποκτήσεις μια γνώση του παρασκηνίου. Επιπλέον, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου από μολύνσεις, αλλεργίες και τοξικές προσβολές.

Ερωτικά

Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι της... αρεσκείας σου! Ωστόσο, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η μπορεί να προκύψει ένα «θεματάκι» από την ανάγκη σου να κινηθείς χωρίς περιορισμούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα καθιστά επιτακτικό το να βάλεις ένα «φίλτρο» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σίγουρα δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις και πίσω από τα κάθε λογής «ιδεολογήματα» κρύβονται... ανομολόγητα σχέδια! Πάντως, η Σελήνη και ο Δίας στον φυσικό 12ο «οίκο» σου, μπορούν να συμβάλλουν σε αποκαλύψεις που θα σου δώσουν μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον όμως, μπορεί να αναδείξουν κι ένα θέμα υγείας, με «σκοπό» την έγκαιρη αντιμετώπισή του.

Ερωτικά

Τα καλά νέα είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας ένα ιδανικό πρόσωπο προς τα έξω. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί εύκολα να ξεγελαστείς κι εσύ από «απατηλές» υποσχέσεις και συμπεριφορές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η επερχόμενη αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να πολλαπλασιάσει τα λάθη και τις αβλεψίες σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως εκτεθείς ανεπανόρθωτα στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, φρόντισε να προβείς σε εργασίες απεντόμωσης, ώστε να απαλλαγείς από ανεπιθύμητους «εισβολείς» στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη και τον Δία στον Ζυγό είναι πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις στις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, έχεις να κερδίσεις πολλά από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν γίνεται να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Αν μάλιστα προσπαθήσεις να τα «χωρέσεις» όλα στη ζωή σου, μπορεί να κάνεις και κάποιες... πονηριές, που όμως θα τις βρεις μπροστά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό προάγουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες σου, θα πρέπει όμως να μην... κόψεις την τύχη σου, επιμένοντας σε προγράμματα και προαπαιτούμενα, αφού τα καλά θα έρθουν αβίαστα και από μόνα τους. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σπέρνει «μπανανόφλουδες» στο διάβα σου, καθιστώντας τις μετακινήσεις σου επιρρεπείς σε λάθη, αστοχίες και πιθανά... γλιστρήματα! Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α γνωστός/η ή συγγενής σε «παίζει» με ψέματα και υπεκφυγές.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, το πρώτο που καλείσαι να πράξεις είναι το να μην δώσεις σημασία στους διάφορους «καλοθελητές», έχοντας εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Δίας στον φυσικό 9ο «οίκο» σου πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες σου για ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια και ποικίλες επαφές ή διαβουλεύσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν είναι ό,τι το καλύτερο για τα οικονομικά σου και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Επίσης, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας απάτης ή μπεις στην διαδικασία να «κυνηγάς ανεμόμυλους»!

Ερωτικά

Η διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου μπορεί να σου... βάλει ιδέες για κάτι περισσότερο κι ίσως μελλοντικά να δικαιωθείς. Για την ώρα όμως όλα εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο, με την φαντασία σου να συμπληρώνει τα υπόλοιπα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η επερχόμενη αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα θέτει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ανεξάρτητα από το τι «σου φαίνεται», είναι σίγουρο πως κάτι άλλο συμβαίνει στην πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου κορυφώνονται, ενώ μπορεί να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία! Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλουν στην ενίσχυση των οικονομικών σου, έστω και μέσα από έναν δανεισμό, που θα «σου λύσει τα χέρια».

Ερωτικά

Σήμερα καλείσαι να λειτουργήσεις περισσότερο διαισθητικά, αφού η λογική σου υπόκειται σε «στραβοπατήματα». Αν λοιπόν κάποιος/α σου φανεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σου, μην ψάχνεις για αποδείξεις και ντοκουμέντα, απλά προσπέρασέ τον!

 

Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!