ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με πολλές ευχάριστες στιγμές αλλά και... φλερτ που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να εφαρμόσεις «δοκιμασμένες» λύσεις στην δουλειά σου και να αναβιώσεις «εν υπνώσει» προοπτικές, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός πρεσβύτερου. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτιά του ανάγονται στο παρελθόν και το οικογενειακό ιστορικό σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρονάκια αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ενθαρρύνει να κάνεις αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο σου, ενώ βελτιώνει και τις σχέσεις με τους οικείους σου, χωρίς να αποκλείονται και έξτρα παροχές! Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό, αλλά και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επιπλέον, καλείσαι να συνδυάσεις τις καθαρά τεχνικές πλευρές μιας εφαρμογής με το συναίσθημα που αποπνέει.

Ερωτικά

Ανεκπλήρωτοι πόθοι σου... τριβελίζουν το μυαλό κι είναι πολύ εύκολο να ενδώσεις σε μια επιλογή, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο με το «σήμερα» αλλά με το «χθες». Αν όμως πρόκειται να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα μέσα σου, τότε... χαλάλι της!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σου ζητά να διαμορφώσεις τον χώρο σου, αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά ή στα πρότυπα ενός παραδοσιακού μοντέλου. Ίσως μάλιστα να σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό, τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά και θα σε βάλουν στην διαδικασία να... ψάχνεις! Επιπλέον, μια επαγγελματική υπόθεση γίνεται και οικογενειακή, με πρώτη συνέπεια την σύσφιξη των «δεσμών αίματος». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα στιγμιότυπα.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, έχεις την τάση να καλύψεις τις πιο «ανάλαφρες» επιθυμίες σου, μέσα από επικοινωνιακά «παιχνιδίσματα». Φρόντισε, ωστόσο, η «σαλάτα» που θα γευτείς να σου αφήσει εν τέλει και κάποια συμπεράσματα για το τι πραγματικά αποζητάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα δώρο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και... ασφαλής! Ωστόσο, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού. Από την άλλη όμως, μπορείς να κινηθείς δημιουργικά, μελετώντας το ιστορικό ποικίλων υποθέσεων και ανιχνεύοντας την «πρώτη αιτία» των πραγμάτων.

Ερωτικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που μπορεί να μοιάζει και με «κρίση πανικού». Αντί όμως να σαστίσεις, άδραξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή όλα αυτά που σε βαραίνουν.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μεν στα... τελευταία της, αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μη χάσεις τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται και τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα μακριά από έγνοιες και σκοτούρες. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν. Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, επιτρέποντάς σου να φροντίσεις κι εσύ όσους/ες αγαπάς!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις «παρηγοριά» σε μια μεγάλη όσο και ευχάριστη αγκαλιά, τελικά όμως ίσως διαπιστώσεις ότι εσύ είσαι που εμψυχώνεις και δίνεις φτερά στους άλλους, ξεκινώντας βέβαια από τον «άνθρωπό σου».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η πολυαστρία στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις, αφού μπορεί να προκύψει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σου δώσει την δυνατότητα να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να συνθέσεις την λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές ή αποφάσεις που... ισορροπούν ανάμεσά τους! Ίσως μάλιστα να σου γίνουν και δύο προτάσεις, η μια για κάτι «τεχνοκρατικό» κι η άλλη στα αχνάρια της οικογενειακής παράδοσης.

Ερωτικά

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλουν σε μια διακριτή αστάθεια στις σχέσεις σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες καλό είναι να μην «δένεις» τίποτα, ούτε να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Απλά άσε τον χρόνο να... κυλήσει!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ενθαρρύνει την κοινωνική ζωή σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που «παλαντζάρει» ανάμεσα σε μια φιλική και μια πιο προσωπική σχέση. Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Επιπλέον, σε ωθεί να «μυηθείς» σε μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική αλλά και να αξιοποιήσεις παλαιό εξοπλισμό στον χώρο της εργασίας σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια πλήρη... βολιδοσκόπηση προθέσεων εκ του ασφαλούς και να εμπλουτίσεις το «καρνέ» σου με «εν δυνάμει» συντρόφους. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να περάσεις όμορφα σε μια φιλική παρέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου προσδίδει προσωπική λάμψη αλλά και... μπόλικη τύχη, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» σε μια λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τόσο για σένα, όσο και για όσους ή όσες σε περιστοιχίζουν. Αν, μάλιστα, σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου και χρήζουν διερεύνησης.

Ερωτικά

Κάτι «δυνατό», όσο και... βασανιστικό είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς. Αν όμως αφορά στον άνθρωπό σου, αναμένονται «φουρτούνες» κι εκεί θα φανεί πόσο καλός «καπετάνιος» είσαι!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλά» τις επιπτώσεις της στη ζωή σου. Ίσως μάλιστα συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά» Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου στο σπίτι ή το γραφείο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά

Σύμφωνα με τις κοινωνικές «νόρμες», μια «συμφέρουσα» και αποδεκτή σχέση, είναι εκείνη που σου πρέπει, εσύ όμως έχεις τις αντιρρήσεις σου, αφού περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι ελευθερίες σου. Δεν θες και πολύ λοιπόν να «απαντήσεις» στις πιέσεις με μια ανακουφιστική... έξοδο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ... θρύλου και πραγματικότητας! Επιπλέον, είναι πιθανό να ανακαλύψεις έγγραφα ή παλαιά αντικείμενα με συναισθηματική αξία αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Πρόσεξε βέβαια μήπως εγκλωβιστείς στα «φαντάσματα» του μυαλού σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις ένα δώρο ή κάνεις μια αγορά που σου «τριβέλιζε» για καιρό το μυαλό.

Ερωτικά

Σήμερα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο ήδη γνωρίζεστε αλλά δεν έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια της σχέσης σας. Μάλιστα, με την συνδρομή της Αφροδίτης, ακόμη και μια «φιλική» ή... παρηγορητική αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται για να διεκπεραιώσεις εύκολα και απλά τις υποθέσεις σου. Επειδή όμως ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι υπάρχουν και πρόσωπα «παλιομοδίτικα» ή μιας άλλης νοοτροπίας, καλό είναι να κινηθείς πιο μετρημένα, αφού το «αληθινό» δεν είναι πάντα και... ηθικό! Παράλληλα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει «λαγό»!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης «φουντώνουν» τις επιθυμίες σου και τονώνουν την σεξουαλικότητά σου κι αν είσαι μόνος/η, το βασικό σου μέλημα θα έπρεπε να είναι η κάλυψη των σχετικών αναγκών σου. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο που θα ανταποκριθεί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς σε δεισιδαιμονίες ή αναπόδεικτα σχήματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί κάθε τι, που σχετίζεται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά

Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου, σε κάνουν πολύ πιο... ζωηρό/η και ασταθή στις επιδιώξεις σου αλλά σίγουρα υπάρχει ένα πρόσωπο στην ζωή σου, που τρέφει αληθινά συναισθήματα για σένα και μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς κι ακόμη περισσότερα!

 

Πηγή: astrology.gr

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!