GOSSIP

H κόρη του Chris Cornell τραγουδά το “Hallelujah” και συγκινεί [βίντεο]

Η 12χρονη κόρη του αδικοχαμένου μουσικού Chris Cornell προσπάθησε με το γνωστό τραγούδι του Leonard Cohen για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της λίγους μήνες μετά την αυτοκτονία του.

Η Toni Cornell μαζί με τον Ryan Tedder  (ο frontman των One Republic) έκαναν μια μοναδική μουσική ερμηνεία στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning America, για να τιμήσουν την μνήμη του Chris Cornell και του φίλου του Chester Bennington και η μικρή συγκίνησε ενώ σε πολλούς θύμισε τη φωνή του πατέρα της.


Θυμίζουμε πως ο Chris Cornell αυτοκτόνησε και στις 18 του περασμένου Μαίου βρεθηκε νεκρός σε ηλικία 52 ετών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Ντιτρόιτ, ενώ ο φίλος του και επίσης διάσημος μουσικός και frontman των Linkin Park, o Chester Bennington επίσης αυτοκτόνησε στις 18 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Toni (είναι η μεσαία από τα τρία παιδιά του Chris, καθώς έχει μια 17χρονη αδελφή και έναν μικρότερο αδελφό) μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της και μάλιστα, to 2015, οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί στη σκηνή του Beacon Theater στη Νέα Υόρκη, όπου είχαν ερμηνεύσει το Redemption Song του Bob Marley.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!