VIRAL

Το φιλί αυτού του ζευγαριού έγινε viral για τον πιο συγκινητικό λόγο [βίντεο]

Εκατομμύρια άνθρωποι είδαν ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram μια δασκάλα πιλάτες και συγκινήθηκαν με την ιστορία που κρύβεται πίσω από ένα φιλί ενός παντρεμένου ζευγαριού.

Το βίντεο το ανέβασε η 32χρονη  Laura Browning Grant, και σε αυτό η νεαρή γυναίκα αγκαλιάζει και φιλά τον σύζυγό της, τον 35χρονο Jonathan Grant.
Και αν ααρωτιέστε γιατί το φιλί ενός παντρεμένου ζευγαριού έγινε viral, η απάντηση είναι επειδή αυτό είναι το πρώτο φιλί που έδωσε ο Jonathan στη γυναίκα του, ενώ στέκονταν όρθιος στα πόδια του μετά από διάστημα μηνών.


Ο Jonathan είναι στρατιωτικός και υπηρετούσε στο εξωτερικό όταν τον περασμένο Μάρτιο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και έπεσε σε κώμα.
Τον Απρίλιο συνέχιζε να είναι σε κώμα αλλά η κατάστασή του ήταν πλέον σταθερή και μπήκε σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης 90 ημερών στο  Richmond, της Virginia.
Η σύζυγός του τότε άφησε τα πάντα (το σπίτι, το στούντιο πιλάτες) και μετακόμισε και αυτή για να ειναι δίπλα του.


Και τελικά τον Μάιο ο Jonathan επιτέλους βρήκε ξανά τις αισθήσεις του και σταδιακά άρχισε να προσπαθεί να αποκαταστήσει και τις κινήσεις του.
Η Laura καταγράφει όλη την προσπάθεια του συζύγου της μέσω Instagram και όταν επιτέλους οι δυο τους κατάφεραν να αγκαλιαστούν και να φιληθούν οι στιγμή συγκίνησε τους πάντες.


Το ζευγάρι σύντομα θα μετακομίσει πίσω στην Β. Καρολίνα όπου είναι το σπίτι τους και ο Jonathan θα συνεχίσει εκεί τις προσπάθειές του για να βελτιώσει την υγεία του, ενώ χιλιάδες έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά το ζευγάρι μέσω μιας GoFundMe σελίδας.
Δείτε και ένα βίντεο - αφιέρωμα στο ζευγάρι που έκανε γνωστό γυναικείο περιοδικό 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!