ΖΩΔΙΑ

Σήμερα έχει Πανσέληνο - Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η έντονη και αποφασιστική Πανσέληνος της 9ης Ιουλίου στη 17η μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Άρη από τον Καρκίνο και σε τετράγωνο με το Δία από το Ζυγό φαίνεται να ταρακουνά τις ζωές των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο στο δεύτερο μισό του δευτέρου δεκαημέρου.

Η απαίτηση για μετάλλαξη είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, είναι πλέον αδιαμφισβήτητη ανάγκη, αφού παραμένοντας δέσμιος/α των υπαρχουσών καταστάσεων το μόνο που καταφέρνεις είναι να καις και τις τελευταίες δυνάμεις που έχουν απομείνει στον οργανισμό σου. Χρειάζεται να λάβεις μία απόφαση που δείχνει πως αποφασίζεις να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση που υπάρχει ενδιαφέρον, παρά να συνεχίσεις να βουλιάζεις στην ανυπαρξία και τη μετριότητα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να φέρει μεγάλες εξελίξεις στη ζωή ανθρώπων που αντιλαμβάνονται πως χρειάζεται να γεννήσουν εκ νέου τον εαυτό τους. Κάποιοι χωρισμοί σε ερωτικό, επαγγελματικό ή φιλικό επίπεδο δεν είναι απλές αποφάσεις, αλλά κουβαλούν μαζί τους και την απαίτηση να βρεθεί εκ νέου νόημα στη ζωή του κάθε μέλους. Αν δεν είσαι έτοιμος/η λοιπόν να διεκδικήσεις το κομμάτι της ζωής που σου ταιριάζει, τότε κάποιες εξελίξεις θα πέσουν βαριές στους ώμους σου και μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι μπροστά σε αδιέξοδο ή ακόμα χειρότερα, στην ευθύνη να κάνεις ένα άλμα στο κενό χωρίς να γνωρίζεις τι υπάρχει από κάτω.

 

Κριός

Η έντονη Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να ρίχνει τίτλους τέλους σε μία κατάσταση που έχει βαλθεί να αλλάξει το ρόλο σου μέσα σε ένα περιβάλλον που θεωρείς πως μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι. Το ξεκαθάρισμα μέσα στην οικογένεια μπορεί να σημαίνει πως αποχωρείς από το σπίτι, πως υπάρχει μία απώλεια στο άμεσο περιβάλλον σου ή πως συμβαίνουν γεγονότα που έχουν να κάνουν με τις υλικές σου κτήσεις. Αν πάλι υπάρχει μία δομική αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, τότε θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για μία φυσική μετακίνηση ή για την επιβολή ενός αφεντικού πάνω από το κεφάλι σου που αλλάζει τον τρόπο της καθημερινής σου εργασίας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει ένα πριν και ένα μετά, οπότε μη θεωρείς πως είναι μία απλή υπόθεση.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να δημιουργεί ένα εκρηκτικό και μεταμορφωτικό κλίμα στον επικοινωνιακό τομέα, αφού θα λεχθούν πράγματα που πυροδοτούν εξελίξεις. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο λέγονται αυτά που εννοούνται, κατά πόσο λειτουργείς μέσα στο πλαίσιο της κουβέντας και δεν επιδιώκεις να αποδράσεις με την πρώτη ευκαιρία. Επίσης, θα πρέπει να δώσεις εξετάσεις σε ένα θέμα επαγγελματικής σου ευθύνης, αφού είναι καιρός να τεθούν οι νέοι όροι στο τραπέζι, να συμφωνήσεις ή διαφωνήσεις με το νέο ρόλο που καλείσαι να λάβεις. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει κάτι που κρύβεται και εννοείται, αλλά κάποιοι μπορεί να το καταλάβουν και να προδώσουν αυτό το μυστικό. 

Δίδυμοι

Η έντονη Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σβήνει οριστικά μία κατάσταση που έβλεπες πως δεν τραβούσε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι καιρός να τη θέσεις και στην πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Μία σχέση που είναι άκρως μονομερής, μοιάζει να έχει οδηγηθεί στο σημείο που θα πρέπει να κάνει τον κύκλο της ή διαφορετικά θα πρέπει να εφευρεθούν εκ νέου ρόλοι και να ανάψει και πάλι η ερωτική σπίθα. Μία επαγγελματική συνεργασία που οδηγείται σε αδιέξοδο είναι καλύτερα να πάψει να υφίσταται παρά να δοθούν παρατάσεις που δεν είναι σε θέση να την αναστήσουν αλλά απλά να της δώσουν οξυγόνο για λίγες ακόμα στιγμές ζωής. Με λίγα λόγια, σβήσε το φως εκεί που δεν υπάρχει πλέον λόγος να βρίσκεσαι.

Καρκίνος

Η έντονη και δύσκολη Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση εκκαθαριστικών αποφάσεων και κινήσεων, καθώς θα βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να κλείσεις πίσω σου την πόρτα που θεωρούσες πως θα μπορούσε να σε διατηρήσει αλώβητο/η στο μέλλον. Η αλήθεια όμως είναι πως αναζητάς τον τρόπο να επανεφεύρεις τον εαυτό σου, πως πασχίζεις να μεταμορφώσεις κομμάτια μίας ζωής που έφτασε σε μία κορυφή και πρέπει να κατέβεις από εκεί, οπότε δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για κάτι τέτοιο. Αν αντιλαμβάνεσαι πως το περιβάλλον γύρω σου παραμένει σταθερό και δέσμιο της αδράνειας του, τότε δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την ιδέα πως γίνεσαι μέλος αυτής της αδρανούς κατάστασης. Τόλμησε να μιλήσεις για αλλαγές ξεκινώντας από τον εαυτό σου χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες, αφού πλέον γνωρίζεις πως πρέπει να κρατάς τη ζωή σου στα χέρια σου.  

Λέων

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να εντείνει τις τρομακτικές ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, να σε πιέζει σε ένα περιβάλλον που δεν έχεις συνηθίσει να βιώνεις με αποτέλεσμα να καλείσαι να αναλάβεις δράση ώστε να γίνεις ο εαυτός σου. Σταμάτα να βουλιάζεις σε ένα παιχνίδι που δεν ορίζεις τους κανόνες και μάλιστα έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχουν και βλέψεις για αλλαγή των κανόνων στο μέλλον. Διεκδίκησε νέο εργασιακό ρόλο πιστεύοντας απόλυτα στον εαυτό σου και γνωρίζοντας πως αυτό που ζητάς, αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον εαυτό σου που δεν είσαι διατεθειμένος/η να χάσεις. Τέλος, ξεκίνα να αγαπάς τον εαυτό σου, αφού όσο δεν τον προσέχεις, τόσο θα γυρίζει αντίπαλος/η προς τις επιλογές και προθέσεις σου. 

Παρθένος

Η αποφασιστική Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να δημιουργεί μία γόνιμη ένταση στην προσωπική σου ζωή αφού είναι σε θέση να σε βοηθήσει να λάβεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις μέσα στη σχέση ή την οικογένεια σου. Η αλλαγή ρόλου που απαιτείται να λάβει χώρα δείχνει πως υπάρχει εξέλιξη η οποία έχει να κάνει με την ανάληψη ευθυνών από εσένα ή άλλα άτομα που μοιάζει με επιτακτική ανάγκη. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι μόνος/η, τότε το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια αφού βρίσκεσαι μπροστά στη συνειδητοποίηση της ανάγκης ή απαίτησης για σύντροφο, που μοιάζει όμως να αποκτά μία νέα εικόνα σε σχέση με όσα γνώριζες μέχρι σήμερα.  

Ζυγός

Η έντονη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν στιγμές που αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά στην αλλαγή σελίδας στη ζωή σου, και παρατηρείς τις εξελίξεις να δημιουργούνται, να συμβαίνουν, να τρέχουν και να πρέπει να ακολουθήσεις ή να τις οδηγήσεις. Κάποια δυσλειτουργία στο σπίτι ή το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε μία απόφαση-κάθαρση, αλλά αυτό δεν είναι απλή υπόθεση αφού θα πρέπει να παραδεχτείς πως αποδέχεσαι μία ήττα, ένα συμβιβασμό ή μία απώλεια για την οποία δεν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να την αποτρέψεις. Αν πάλι αποφασίζεις να κατεβάσεις ρολά σε μία κατάσταση που μέχρι σήμερα θεωρούσες πως θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει, τότε κάνε το με κάθε επισημότητα, χωρίς να αφήνεις ανοικτούς λογαριασμούς που δημιουργούν αμφιβολίες και αμφιταλαντεύσεις.  

Σκορπιός

Η έντονη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να βαθύνεις ακόμα περισσότερο τη σκέψη σου και να αναζητήσεις τρόπους έκφρασης και δράσης που σε αλλάζουν με στόχο να διεκδικήσεις με αξιώσεις τη νέα κατάσταση που αντιλαμβάνεσαι πως ετοιμάζεται να γεννηθεί τους επόμενους μήνες. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως είναι ώρα να αλλάξεις την ταυτότητα σου, να μετασχηματίσεις το δακτυλικό σου αποτύπωμα, να ξεκόψεις από ένα περιβάλλον καθημερινής συναναστροφής που σε περιορίζει ως προς τις μελλοντικές σου βλέψεις. Ίσως πάλι να ολοκληρώνεται ένας εκπαιδευτικός κύκλος και να δίνεις τις τελικές σου εξετάσεις, γνωρίζοντας όμως πως μετά από τα τελικά αποτελέσματα, θα είσαι ένα νέο πρόσωπο που θα πρέπει να υποστηρίζει τα κεκτημένα αλλά και τις νέες σου βλέψεις. 

Τοξότης

Η αποφασιστική Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να λειτουργεί σαν την ταφόπλακα σε φρούδες ελπίδες περί οικονομικής εύνοιας σε ένα θέμα που γνωρίζεις πως δεν περνά μόνο από το δικό σου χέρι. Αν η άλλη πλευρά αποφασίζει να τραβήξει ένα διαφορετικό δρόμο, αν αρνείται να δεσμευτεί σε μία πρόταση που έχεις καταθέσει και θεωρείς πως θα έπρεπε να συμφωνεί μαζί σου, τότε είναι καιρός να στραφείς προς νέες κατευθύνσεις. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι πως η έννοια της αξίας είναι πλέον διαφορετική αφού έχει λάβει άλλες παραμέτρους που την ταυτοποιούν, άρα η υλική ή συναισθηματική σου αμοιβή δεν μπορεί να είναι η ίδια με αυτή που συνήθισες να λαμβάνεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να ρίχνει την αυλαία σε μία κατάσταση που πρέπει να μεταλλαχθεί για να μπορείς να αποτελείς μέρος της. Η υπομονή και η επιμονή σου φαίνεται να τελειώνουν με αποτέλεσμα να δρας αποφασιστικά και καταλυτικά στο κλείσιμο του κύκλου, ακόμα και αν πιστεύεις πως υπάρχουν προεκτάσεις τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς ώστε να παραχθεί έργο ή να νιώσεις χρήσιμος/η. Στον ερωτικό τομέα, αν έχεις απέναντι σου ένα άτομο που είναι πλέον αποφασισμένο να τραβήξει το σκοινί στα άκρα, τότε θα πρέπει να ετοιμάζεσαι για μάχη και όχι για μία εύκολη και άτακτη υποχώρηση. Το καλοκαίρι που βρίσκεται σε εξέλιξη σου φωνάζει πως θα βγεις αλλαγμένος/η μετά από αυτό, οπότε συνήθισε να μαθαίνεις να χορεύεις μία νέα χορογραφία.  

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να δηλώνει πως είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου κάποιες συνήθειες που σου κάνουν κακό, κάποιες δραστηριότητες που λειτουργούν καταστροφικά πάνω σου και να προσπαθήσεις να μαλακώσεις ώστε να σπάσεις το καβούκι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου. Καλό θα ήταν να επενδύσεις στον εσωτερικό σου κόσμο, να επιτρέψεις στο συναίσθημα σου να έρθει στην επιφάνεια, να λειάνεις τις γωνίες του λόγου σου και να επιτρέψεις σε κοντινά σου πρόσωπα να μπουν μέσα στην καρδιά και το μυαλό σου. Και αν θεωρείς πως κάτι από τα παραπάνω σε απειλεί, τότε κάνε κάτι ώστε να το διώξεις μακριά σου αντί να κλείνεσαι ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να κλείνει τον κύκλο μίας ερωτικής περιπέτειας ή σχέσης και να οδηγεί την κατάσταση στην ωρίμανση της. Θα πρέπει να δώσεις μάχη με τον εαυτό σου ώστε να χωνέψεις και αποδεχτείς κάτι που λαμβάνει χώρα, ακόμα και αν αυτό δεν μπορείς να το εξηγήσεις έστω και μέσα από τις κουβέντες με άτομα του φιλικού σου κύκλου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ένα χωρισμό που μοιάζει επίπονος, αλλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου χωρίς να παραμένεις δέσμιος/α σε παιχνίδια παρασκηνίου και όνειρα χωρίς πιθανότητα πραγματοποίησης. 

Πηγή: signingstars.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!