GOSSIP

Κάποιος διακόπτει τη συνέντευξη της JLo με τον πιο υπέροχο τρόπο [βίντεο]

Όποιος συνεχίζει να έχει αμφιβολίες και αμφισβητεί το γεγονός πως η Jennifer Lopez πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πρέπει να δει αυτό το βίντεο και θα αλλάξει γνώμη.

Ο νέος δεσμός της Jennifer Lopez με το διάσημο αθλητή Alex Rodriguez μπορεί να μην έχει ακόμη συμπληρώσει ούτε ένα εξάμηνο, αλλά οι δυο τους δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά και δηλώνουν και ο δυο τρισευτυχισμένοι.


Βέβαια δεν έλειψαν και τα δημοσιεύματα που τις τελευταίες εβδομάδες έκαναν λόγο για απιστία του A Rod και φλερτ με πρώην μοντέλο, αλλά μάλλον τα όσα γράφτηκαν για σύννεφα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού δεν ευσταθούν.


Η Jennifer έχει ξεκινήσει τις εμφνανίσεις της στο Λας Βέγκας και πρόσφατα την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη στη ρεπόρτερ του Access Hollywood  (μάλιστα τυγχάνει να μιλάει για τη σχέση της με τον Rodriguez) o Alex εμφανίζεται ξαφνικά στο πλάνο και δίνει ένα γλυκό φιλί στην Jennifer και πολλοί θεωρούν πως αν προσέξει κανείς τις εκφράσεις προσώπου και των δυο σε αυτό το βίντεο θα δει πως εδώ μιλάμε για έναν μεγάλο έρωτα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!