GOSSIP

Γιατί η Adriana Lima αρραβωνιάστηκε... τον εαυτό της; [εικόνες]

Η Βραζιλιάνα καλλονή Adriana Lima, πρόσφατα χώρισε και αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων και μας το έδειξε μέσω Instagram.

To διάσημο μοντέλο διατηρούσε τον τελευταίο καιρό δεσμό με τον επίσης διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ Matt Harvey. Όμως από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο δεσμός του διάσημου αθλητή και του πασίγνωστου μοντέλου, η απόδοση του παίκτη των NY Mets στους αγώνες είχε πέσει κατακόρυφα.

Μάλιστα στις αρχές του μήνα ο Harvey είχε τιμωρηθεί με ποινή απουσίας από τρεις αγωνιστικές γιατί δεν εμφανίστηκε σε αγώνα. Τότε δημοσιεύματα στον Τύπο είχαν γράψει πως αιτία της απουσίας του Harvey από το γήπεδο και άρα της τιμωρίας του ήταν το γεγονός πως το προηγούμενο βράδυ ο παίκτης έπινε πολύ αλκοόλ καθλως είχε ανακαλύψει πως η  Lima είχε βγει ραντεβού με τον πρώην της και επίσης διάσημο αθλητή (παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο) Julian Edelman.


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό η Adriana να δέχεται σφοδρή κριτική ακόμα και απειλές από φαν των Mets που της ζητούσαν να αφήσει ήσυχο τον Harvey και την κατηγορούσαν για την κακή πορεία της καριέρας του και της ομάδας του. Και μολονότι ο Harvey είπε δημόσια πως όλα ήταν δικό του λάθος, οι οπαδοί της ομάδας του συνέχιζαν να απειλούν την Lima.

Τώρα το 35χρονο μοντέλο αποφάσισε να κλείσει επιτέλους το όλο θέμα και έτσι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της που τη δείχνει να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων και έγραψε πως πρόκειται για μια συμβολική κίνηση και πλέον δεσμεύεται αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό της και επιβεβαίωσε πως είναι μόνη της και δεν έχει δεσμό με κανέναν.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!