VIRAL

H Kim Kardashian αναγκάστηκε να σβήσει το αρχικό ποστ της για το Μάντσεστερ

Σχόλια οργής προκάλεσε στo twitter το αρχικό μήνυμα και post της Kim Kardashian για την τραγωδία στο Μάντσεστερ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν μία από τις χιλιάδες celebrities που στο άκουσμα της τραγικής είδησης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, έσπευσαν μέσω twitter  να στείλουν το δικό τους μήνυμα θλίψης και συμπαράστασης προς τα θύματα και τις οικογένειές τους και την ίδια την Ariana Grande, στη συναυλία της οποίας έγινε η αιματηρή επίθεση.
Και οι περισσότεροι στα μηνύματά τους έγραφαν πόσο πολύ λυπούνται για τα όσα έχουν συμβεί.


Όμως η Kim ανέβασε μια φωτογραφία της, όπου η ίδια είναι μαζί με τις Ariana Grande , Ηailey Baldwin και Kendall Jenner και έγραψε πως κανονικά στις συναυλίες θα πρέπει ο κόσμος να διασκεδάζει και να χαλαρώνει και πως την τρομάζει το γεγονός πως δεν αισθάνεται ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και έστειλε την αγάπη της στην Ariana.

 


Αυτό το μήνυμα προκάλεσε την οργή πολλών που έσπευσαν να κατηγορήσουν την Kim πως και πάλι θεωρεί πως ακόμη και αυτό το τραγικό γεγονός αφορά την ίδια, θεώρησαν απαράδεκτη τη φωτογραφία που ανέβασε και την κατηγόρησαν πως εκμεταλλεύεται τα πάντα για δημοσιότητα.


Στην πορεία η Kim φρόντισε να διαγράψει το αρχικό ποστ, αλλά ήδη το είχαν δει χιλιάδες χρήστες του twitter που συνεχίζουν να την κατηγορούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!