VIRAL

"Φάρσα" με σεξουαλική παρενόχληση σε pop star προκαλεί σάλο [βίντεο]

H Emma Marrone, μια διάσημη ποπ τραγουδίστρια της Ιταλίας, η οποία στο παρελθόν συμμετείχε και στη Eurovision, έγινε το "θύμα" μια τηλεοπτικής φάρσας που συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες μέρες η Emma εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου στο Canale 5 στην ιταλική τηλεόραση και την ώρα που τραγουδούσε οι παραγωγοί κανόνισαν ως φάρσα ένας χορευτής να της κάνει πολύ επίμονα και προκλητικά ερωτικά χάδια.

Η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει "σταμάτα", να αναφέρει σε έναν τεχνικό πως δεν μπορεί να τραγουδήσει και πως αυτό δεν είναι χορός και μετά ακούγεται να λέει στον χορευτή " Όχι. Λίγο λιγότερο" καθώς ο άνδρας επιμένει να την χαϊδεύει μπροστά στην κάμερα.


Η εκπομπή ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο Facebook χαρακτηρίζοντας το "λίγο λιγότερο" ως ατάκα της ημέρας και το όλο σκηνικό ως αστεία φάρσα και το βίντεο έγινε viral.
Το θέμα γρήγορα έγινε γνωστό και απασχόλησε όλα τα media της χώρας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Local της Ιταλίας, ο τηλεπαρουσιαστής του σατιρικού σόου Striscia La Notizia, ο Valerio Staffelli, χαρακτήρισε τη φάρσα ως το καλύτερο αστείο της χρονιάς και έδωσε και το βραβείο Tapiro d'oro (ένα βραβείο που δίνουν κάθε εβδομάδα σε κάποιον διάσημο που γίνεται ρεζίλι) στην Marrone, η οποία όμως είπε πως την ώρα που έγινε η φάρσα ένιωσε πολύ αμήχανα.


Τώρα ακτιβιστικές οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών καταγγέλουν την εκπομπή για προβολή της σεξουαλικής παρενόχλησης ως "αστείο" και ζητούν επίσημα από την πολιτική ηγεσία της Ιταλίας να θεσπίσει νόμους που να ορίζουν καλύτερα τους ηθικούς κανόνες στα ιταλικά media.

Δείτε την επίμαχη φάρσα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!