GOSSIP

Ράκος είναι η Kendall Jenner μετά την απόσυρση του σποτ που προκάλεσε σάλο

Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών Pepsi αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να αποσύρει το διαφημιστικό της σποτ, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Kendall Jenner.

Το σποτ που έδειχνε την Kendall να συμμετέχει σε μια πορεία διαμαρτυρίας και να προσφέρει ένα αναψυκτικό ως "κλαδί ελιάς" και "κίνηση ειρήνης"  σε έναν αστυνομικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. 
Έτσι εκπρόσωποι της γνωστής εταιρείας με επίσημη ανακοίνωσή τους είπαν πως η εταιρεία δεν είχε πρόθεση να υποβαθμίσει και να κάνει ανάλαφρα σοβαρά ζητήματα.

Παράλληλα ανακοίνωσαν πως αποσύρουν το επίμαχο υλικό και παγώνουν την προβολή του. Επίσης στην ίδια ανακοίνωση ζήτησαν συγγνώμη από την Kendall Jenner που την έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση.
Η ίδια η Jenner δεν έχει σχολιάσει τίποτα, αλλά πηγές αναφέρουν πως ψυχολογικά είναι ράκος, καθώς δεν τη έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που έχει κάνει είναι να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σχετίζονταν με το γύρισμα του επίμαχου σποτ, από όλα τα επίσημα προφίλ της στα social media.

Ιδού το επίμαχο σποτ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!