GOSSIP

H Shannen Doherty μετά τη μάχη με τον καρκίνο χορεύει με την ψυχή της [βίντεο]

Τα τελευταία δύο χρόνια η ηθοποιός Shannen Doherty δίνει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Το τηλεοπτικό κοινό την λάτρεψε αρχικά ως Brenda στην θρυλική σειρά των 90s, "Beverly Hills 90210" αλλά και ως μάγισσα στη σειρά "Charmed", ενώ συμμετείχε και σε reality shows.
Όμως το 2015 η Doherty ανακοίνωσε δημόσια πως έχει καρκίνο του μαστού και έκτοτε δεν έκρυψε την μάχη της με την επάρατη νοσο. Αντίθετα κατέγραψε κάθε βήμα, μίλησε δημόσια για την μαστεκτομή, για τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία της.
Στις 24 Φεβρουαρίου του 2017 ανακοίνωσε μέσω Instagram πως ολοκλήρωσε την θεραπεία της και πλέον περιμένει να δει αν έχει νικήσει τη νόσο.


Και λίγες μόνο μέρες μετά, η Shannen εμφανίζεται δημόσια, τα μαλλιά της αρχίζουν ξανά να μακραίνουν, ενώ η ίδια γεμάτη αισιοδοξία, προσπαθεί στα 45 της χρόνια να ξαναβρεί τον εαυτό της μετά από μια πραγματικά σκληρή μάχη.
Δείτε τη νέα δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού, που ήταν η οικοδέσποινα σε πρόσφατο χολιγουντιανό γκαλά για φιλανθρωπικούς και φιλοζωικούς σκοπούς. Εκεί δε, η Shannen δήλωσε πως νιώθει τέλεια.
Επίσης δείτε και ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram και τη δείχνει να χορεύει με την ψυχή της καθώς γυμνάζεται παρέα με μια φίλη της. Μπράβο!
 

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Mar 3, 2017 at 3:10pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!