ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν τη φάση είναι σκόπιμο να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, αφού πίσω από μια «πόρτα» που σου ανοίγει μπορεί να κρύβονται άλλες δέκα! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας εντείνει τις μυστικές διαβουλεύσεις σου για κάτι που πρόκειται να γίνει στο εγγύς μέλλον και απαιτεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει για να δράσεις «εδώ και τώρα», ωστόσο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να «κάψεις» μια σχέση, που έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της. Από την άλλη πλευρά βέβαια, συνεχίζεις να έχεις αρκετές εναλλακτικές λύσεις στην διάθεσή σου.


ΤΑΥΡΟΣ 
Ο καλοτοποθετημένος Ερμής στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως λάβεις μια «απτή» βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να βραβευθείς ή να διακριθείς σε μια υπόθεσή σου, ενώ γενικότερα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αιφνιδιαστείς ευχάριστα από μια εξέλιξη. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο φιλίες και συλλογικές δράσεις του παρελθόντος, με σκοπό να ενεργοποιηθούν προοπτικές που τότε δεν ευοδώθηκαν για διάφορους λόγους, αλλά σήμερα έχουν ωριμάσει.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, ίσως μπορείς να αξιοποιήσεις την προτίμηση που δείχνει για σένα, ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και κάποιου είδους επαγγελματική σχέση, είτε πρόκειται για εργαζόμενο/η είτε για… πελάτη!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν ή να επαναδιαπραγματευθείς μια συμφωνία. Ίσως μάλιστα σε όλο αυτό να εμπλέκεται κι ένα ίδρυμα ή ένας οργανισμός. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Υδροχόο «σπέρνει» στο διάβα σου συμπαθητικά πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό εξακολουθεί να σου προσφέρει επιλογές «στο πιάτο», ίσως μάλιστα αυτήν τη φορά να μεσολαβήσει κι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, φέρνοντάς σε πιο κοντά στην ευτυχία σου! Επιπλέον, θα ωφεληθείς από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να νοιώσεις ασφαλής και επαρκής στον οικονομικό τομέα, με συνέπεια να κάνεις κάποιες αγορές που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Ίσως μάλιστα τα καλά να προκύψουν όχι από δική σου πρωτοβουλία, αλλά να σου χαριστούν! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσεις έναν ημιτελή κύκλο σπουδών. Επιπλέον όμως μπορεί να φορτιστείς με αρνητικά συναισθήματα, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος αντικειμενικός λόγος.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», είτε λόγω της δικής σου φόρτισης, εξ αιτίας της διάθεσης κάποιου/ας να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που τον/την βολεύει ή να παρέμβει στα προσωπικά σου, χωρίς φυσικά να σε ρωτήσει!


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα, πέραν όμως αυτής της «ταλαιπωρίας» σου, ίσως να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου με την επιστροφή κάποιων χρημάτων. Επιπλέον, αν σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να την «ξεψαχνίσεις», πιθανόν μάλιστα να «πέσεις πάνω» σε μυστικές διεργασίες που αγνοούσες. Επειδή όμως ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδεχομένως να βρεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, οπότε μην… σκας!
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα… ωραία την χαρακτηρίζουν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι ή να «εξέλθεις» με το ταίρι σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει (ιδιαίτερα οικονομικού περιεχομένου), ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις οριστικά. Ίσως μάλιστα σου ξαναγίνει μια πρόταση που θεωρούσες «τελειωμένη». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με την εργασία σου, οπότε θα γίνει ευκολότερη η διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφέρει και μια έξτρα άδεια ή ένα «μπόνους» που θα σε απελευθερώσει οικονομικά.

Ερωτικά
Η «ολική επαναφορά» ενός προσώπου στην ζωή σου και μάλιστα με κάπως «φορτικό» τρόπο μπορεί να σε αναστατώσει αλλά όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, δες το σαν μια ευκαιρία να «κλείσει» το θέμα και να πάψουν να «αιωρούνται» κάποιες παρεξηγήσεις.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα αφορμή γι’ αυτό να είναι η έμπρακτη πιστοποίηση ότι ένα πρόσωπο που είχες επιλέξει για συνεργάτη ή βοηθό, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Υδροχόο «σε πάει» και δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, σε «συμφέρει» να βγεις έξω, αφού αναμένεται να υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.
Ερωτικά
Οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως, μετά το πέρας της ημέρας, θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Ένας «σούπερ» Ερμής στον Υδροχόο σου προσφέρει διακριτές ευκολίες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι που το χρειαζόσουν σε μια περίοδο όπου κατά τα άλλα κυριαρχούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Επιπλέον, σε καλεί να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου κι ίσως είναι καλή στιγμή να προμηθευτείς κάποια οικιακά «αξεσουάρ». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωναςίσως επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό σου χόμπι, μπορεί μάλιστα να πρόκειται για κάτι που θα μπορούσε να γίνει και μια κύρια επαγγελματική απασχόληση για σένα.
Ερωτικά
Φαίνεται να έχεις στην διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, ίσως μάλιστα να επανακάμψει δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου έχει επιπλέον βλέψεις για σένα.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε «ταλαιπωρήσει» σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν «τριβές» για ένα περιουσιακό θέμα ή να ενοχληθείς από μια ενδοοικογενειακή «φαγωμάρα». Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Υδροχόοδίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις κοινωνικές επαφές σου, πέρα όμως από τις αβρότητες και τα «κανακέματα», καλό είναι να εξασκήσεις και την δημιουργική σου φύση.

Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο μεγάλης κινητικότητας στα προσωπικά σου και βέβαια αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δεν θα σου λείψουν. Αναμένονται ωστόσο και κάποιοι ανταγωνισμοί που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να την… ταλαιπωρήσουν!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό, αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεπαν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε «ξαφνιάσει» θετικά με μια εναλλακτική λύση, που θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από τις «σίγουρες». Ίσως μάλιστα να προβείς και σε μια αναδιάταξη του χώρου σου ή να βρεις κάτι κρυμμένο, όσο και πολύτιμο. Επιπλέον, σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν, αφού θα σου χρειαστούν άμεσα.
Ερωτικά
Ναι μεν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο οι δικές σου προτεραιότητες είναι κατά πολύ διαφορετικές, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου. Πάντως αν βρεθείς σε έναν κλειστό χώρο, τότε τίποτα δεν αποκλείεται!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προτερήματά σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το… χαρείς! Επιπλέον, αν «κυκλοφορήσεις», αναμένεται να εισπράξεις πολλά θετικά, από σχόλια μέχρι προτάσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ίσως συμβάλλει στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που «τράβαγε» σε μάκρος αλλά και να σε εξυπηρετήσει σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, μέσα από την χρήση εναλλακτικών λύσεων που θα σου προκύψουν.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο μια σειρά από προσωπικά και οικονομικά θέματα, για να διαπιστώσεις ότι η πολιτική των «ελάχιστων τριβών» τις περισσότερες φορές όχι μόνον σε «έσωσε», αλλά σου δίνει σήμερα το δικαίωμα να ελπίζεις και να διεκδικείς περισσότερα. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, σε ένα «μυστικό» μέρος και μακριά από εντάσεις.
Ερωτικά
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέσης. Έτσι λοιπόν φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι «επιπόλαιες» ματιές που… ρίχνεις και σου ρίχνουν!
Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!