ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Κρόνος στον Τοξότη θέτει κυρίως οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, κάτι βέβαια που σε πρώτη φάση μπορεί να το βιώσεις ως μια «άβολη» αναστάτωση, τελικά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να υιοθετήσεις νέες μεθόδους, για τις οποίες μέχρι πρότινος έτρεφες κάποιες επιφυλάξεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «μυηθείς» στα «άδυτα» της γνώσης αλλά και να μην αδιαφορήσεις για τους τύπους ή τις λεπτομέρειες μιας νομικής υπόθεσής σου.
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει στο «μικροσκόπιο», είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας, είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπο σου. όλα αυτά όμως απλά σε καθυστερούν και σου «κόβουν» την τύχη! 


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη θέτει κυρίως οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο συστηματικός και να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου «ανοίγει την όρεξη» για ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους και νέες γνώσεις, από αυτές που είναι κτήμα λίγων. Επιπλέον, σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου, μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που θα σε δυσαρεστήσει.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού δείχνει διατεθειμένο να σε «φορτώσει» με ανησυχίες και προβλήματα. Αγάπα τους φίλους σου λοιπόν με τα ελαττώματά τους!  


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να δικαιώσει την επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες, που για κάποιους άλλους δείχνουν «ασήμαντες» αλλά τελικά είναι αυτές που κάνουν την διαφορά, ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με νομικά ζητήματα. Ακόμη, σου συνιστά να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φαίνεται να ορίζει μια κρίσιμη καμπή στα οικονομικά σου αλλά αν τα πράγματα «στραβώσουν» μπορεί να φταίει και η επιμονή σου να εμπιστεύεσαι άτομα που δεν θα έπρεπε.
Ερωτικά
Η υπόθεση θυμίζει την γνωστή παροιμία «της Κυριακής χαρά, της Δευτέρας λύπη», μπορεί όμως να βιώσεις τα πράγματα και με αντίστροφη σειρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην «δένεις κόμπο» τίποτα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις αλλά κάποιοι άλλοι. Αυτό ωστόσο δεν θα σε εμποδίσει να προσαρμοστείς και να δράσεις από κοινού με όσους/ες μοιράζεστε τα ίδια οράματα και τους ίδιους... καημούς! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να εξετάσεις «εξονυχιστικά» τους όρους μιας εργασιακής σύμβασης και να μην παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά ακόμη κι αν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, να θυμάσαι ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. 


ΛΕΩΝ 
Γενικά

 Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συμφωνίας με τον διάβολο», που όμως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσχέρειες. Ακόμη σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες στην δουλειά σου και να λάβεις «σκληρές» αποφάσεις που αφορούν σε «δικούς σου» ανθρώπους. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Τοξότη η τύχη σου, φαίνεται να... κοιμάται κι ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για κάτι που αρχικά έδειχνε μια υπόθεση ρουτίνας!
Ερωτικά
Δεν είσαι από τους τύπους που πιστεύουν πως οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα σε μια σχέση αλλά μην περιμένεις να συμπορευτούν όλοι με την νοοτροπία σου. Αντίθετα, μπορεί να «πέσεις» επάνω σε «κολλήματα», σηκώνοντας τελικά τα... χέρια ψηλά!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου «παίρνει τα μυαλά» και με αφορμή ένα προσωπικό πάθος σου μπορεί να αφήσεις στην τύχη τους αρκετές από τις υποθέσεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να μην προσπεράσεις κάποιες λεπτομέρειες σε οτιδήποτε αφορά το σπίτι ή την οικογένειά σου, ούτε να αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδια σου. Κι επειδή «το ‘χεις», τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι θετικά, τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες συνεχίζει να σου προσφέρει δυνατότητες για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την ροή των καταστάσεων. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε απλά... πρόσεχε!


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα αλλά να δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια δυσάρεστη τροπή, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους και μην... ματαιοπονείς! Κατά τα άλλα όμως, η ημέρα είναι απόλυτα συμβατή με το «μετρημένο» πνεύμα που συνήθως επιδεικνύεις στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων σου, με συνέπεια να δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Τοξότη «γεννά» νέα ενδιαφέροντα με πρακτική αξία.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, η συνέχεια όμως εξαρτάται από το κατά πόσον θα προλάβεις να εκπληρώσεις τα καθήκοντα σου, ώστε να βρεις χρόνο και για τα... υπόλοιπα!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, περικόπτοντας έξοδα και «κλείνοντας τρύπες». Επιπλέον, ο Κρόνος στον Τοξότη λειτουργεί «απαγορευτικά» για σημαντικές αγορές ή επενδυτικές κινήσεις, την ίδια στιγμή όμως ευνοεί τις πωλήσεις ή την εκμετάλλευση αδιάθετου υλικού. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να... ρωτήσεις για να μάθεις αλλά καλό θα ήταν να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες.
Ερωτικά
Η έντονη διάθεση σου να «παίξεις» μπορεί να βρει ανταπόκριση, στα πλαίσια όμως μιας μάλλον προσωρινής κατάστασης. Αν λοιπόν τρέφεις προσδοκίες για κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. 


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, κάποιες στιγμές σήμερα μπορεί να νιώσεις σαν «ψάρι έξω από τα νερά του», ιδιαίτερα στην περίπτωση που όλοι γύρω σου αρχίσουν να ασχολούνται με λεπτομέρειες και να «ψειρίζουν» καταστάσεις, αδιαφορώντας για την «μεγάλη εικόνα», που για σένα έχει πάντα την μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Παράλληλα όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπο σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για μια καθαρά υποκειμενική αίσθηση, που δεν έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις δράση ανοίγοντας νέους δρόμους, χωρίς να υπολογίσεις και... τόσο τις αντιδράσεις των άλλων. Αυτό βέβαια μπορεί να «μαγέψει» κάποιους/ες, όσο και να δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσεις αλλά αν πρόκειται για την αλήθεια σου, λίγο σε νοιάζει. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των εργασιακών σου αλλά και την φροντίδα για την υγεία σου.
Ερωτικά
Σήμερα οι προτεραιότητες σου είναι κυρίως επαγγελματικές και το πιθανότερο είναι να μην προλάβεις... καν να σκεφτείς γύρω από τα προσωπικά σου. Επιπλέον αν κάποιος/α είναι «άχρηστος/η», τι να τον/την κάνεις;


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ορίζει μια κρίσιμη καμπή στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα οι εξελίξεις να μην εξαρτώνται τόσο από σένα αλλά από τις βουλές κάποιων «κρυφών» κέντρων εξουσίας. Αν λοιπόν τα πας καλά μαζί τους, τότε να περιμένεις τα καλύτερα, αν όμως όχι, μπορεί να νιώσεις ότι «σου τραβούν το χαλί». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητά να αποστασιοποιηθείς για λίγο από το κοινωνικό προσκήνιο και τις φιλίες σου, αφού στην παρούσα φάση μόνον... μπελάδες θα σου φέρουν!
Ερωτικά
Θα ήταν λάθος να ενστερνιστείς απόψεις και πολιτικές άλλων. Αντίθετα, επιμένοντας στην αλήθεια σου, θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος/η κι αν κάποιος/α «δεν σε καταλαβαίνει», τότε... ας πάει στην ευχή του Θεού! 


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, είτε πρόκειται για την δουλειά σου, είτε για τα ενδιαφέροντα σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που συνδέονται με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι έναν νέο φίλο ή μια φίλη με μυστικές διασυνδέσεις.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιο σου, κάθε συμβουλή... περισσεύει, αφού ότι κι αν συμβεί θα βρεις τον τρόπο να βρεθείς «καβάλα στο άλογο»! Το πρόβλημα είναι κυρίως για τους άλλους, ιδιαίτερα αν τρέφουν μεγάλες προσδοκίες.


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!