GOSSIP

Τελικά η Emma Watson έχει καλή φωνή και μπορεί να τραγουδήσει [βίντεο]

Όταν η Disney ανακοίνωσε πως θα γυρίσει νέα ταινία με την Emma Watson στο γνωστό παραμύθι η Πεντάμορφη  & το Τέρας, πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τη βρετανίδα ηθοποιό απολύτως ακατάλληλη για το ρόλο.

Οι παραγωγοί δέχτηκαν σφοδρή κτιρική για την επιλογή της Emma ως Belle, όχι μόνο γιατί επέλεξαν μία βρετανίδα σε ρόλο γαλλίδας, αλλά γιατί κάποιοι δεν θεωρούν την πρώην πρωταγωνίστρια των ταινιών Χάρι Πότερ, τόσο... πεντάμορφη και κυρίως πολλοί σχολίαζαν πως η Emma δεν είναι τραγουδίστρια και δύσκολα θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας ταινίας - μιούζικαλ.
Και αυτό γιατί η νέα ταινία, είναι η μεταφορά της ομώνυμης ταινίας animation του 1991, η οποία είχε αποσπάσει Όσκαρ για τη μουσική της και τα τραγούδια της τα οποία θα ακουστούν και στη νέα ταινία.
Όμως τώρα ανέβηκε στο επίσημο προφίλ της ταινίας στο Facebook, ένα βίντεο με την Emma Watson ως Belle, να τραγουδά το "Something There" και η φωνή της είναι ιδιαίτερακαλή. Το συγκεκριμένο κλιπάκι έγινε viral με εκατομμύρια χτυπήματα και πολλούς να σχολιάζουν πως προφανώς τα εντατικά μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού που έκανε η Emma Watson, απέδωσαν καρπούς. 
H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο (πρεμιέρα στις 17/3).
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!