ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου 2016

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά πάνω απ’ όλα σε θέλει «εντός των τειχών», αφού η καλοπέρασή σου είναι συνυφασμένη με μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

ΚΡΙΟΣ  
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει πιο... ιππότη και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος παρέα με φίλους/ες ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Παράλληλα όμως, επειδή ο Άρης στους Ιχθύες επηρεάζει την υγεία σου, φρόντισε να προστατευτείς από κρυολογήματα και ιώσεις, ώστε να μην περάσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με... αφεψήματα και γιατροσόφια!
Ερωτικά
Καλείσαι να συνδυάσεις την δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σου να κτίσεις μια μόνιμη σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό σε πρώτη φάση δείχνει «μαγικό», μπορεί να συμβεί... εύκολα, αρκεί να «παραδοθείς» ολόψυχα στον άνθρωπο σου. 


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια εκδήλωση με παραδοσιακό ύφος αλλά επιπλέον σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Όσον αφορά δε στις καθαρά επαγγελματικές αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με κάποιες παραδοσιακές τεχνικές ή προσεγγίσεις. Από την άλλη πλευρά ο Άρης στους Ιχθύες σου συνιστά να μείνεις μακριά από τυχερά παιχνίδια, αφού κινδυνεύεις να εξαπατηθείς.
Ερωτικά
Αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις... ξανά στην γοητεία της! Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που καθιστούν απαγορευτική μια «κανονική» σχέση αλλά αν απλά θες να περάσεις όμορφα, αυτό δεν σε «χαλάει» καθόλου. 


ΔΙΔΥΜΟΙ  
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, φαίνεται όμως πως είτε κινείσαι «στα χαμένα», είτε θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μπερδεμένες καταστάσεις και πρόσωπα που οι προθέσεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου, χωρίς ωστόσο να το δηλώνουν. Δεν αποκλείεται λοιπόν να σχηματίσεις λανθασμένη εντύπωση ή να γίνεις το... έξυπνο πουλί που πιάνεται από την μύτη! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο δείχνει πρόθυμη να σου εξασφαλίσει όμορφες και «ζεστές» στιγμές είτε κοντά σε γνωστούς ή συγγενείς, είτε σε ένα ταξίδι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η περιέργειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται περισσότερο από «επικοινωνιακή χημεία», παρά από έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε σχέση, μη χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο με ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου ή στο να λάβεις δώρα που θα σε συγκινήσουν, «παίζει» ωστόσο δυνατά το ενδεχόμενο να λάβεις κι ένα οικογενειακό βοήθημα η να σου επιστραφούν κάποια δανεικά. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Ενώ όμως... μέσα πάμε καλά, ο Άρης στους Ιχθύες σου συνιστά να είσαι λιγότερο εύπιστος/η στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», αφού στην παρούσα φάση έλκεις πρόσωπα με «πονηρές» προθέσεις.
Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» είναι από τους πλέον... περιζήτητους για σένα και σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια τέτοια κατάσταση, είτε με το υπάρχον ταίρι σου, είτε με μια «ολική επαναφορά» ενός παλαιού σου «αμόρε».


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σου, είτε κινηθείς εντός, είτε εκτός «έδρας»! Επιπλέον μέσα στο εορταστικό κλίμα μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκε αλλά τώρα έχει όλες τις προοπτικές για να πετύχει. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύες ρίχνει «ομίχλη» στα οικονομικά σου και καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά από τυχερά παιχνίδια, αφού το πιθανότερο είναι να έχουν «στηθεί» σε βάρος σου.
Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία» με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε να μοιραστείτε πολλά ακόμη, πριν όμως... ενθουσιαστείς, δες μήπως υπάρχει άλλη δέσμευση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές συνταγές. Ακόμη, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ευαισθησίας που σε προβληματίζει. Όσο για τον Άρη απέναντί σου εξακολουθεί να «θολώνει» το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το πεδίο σε κάθε λογής «επιτήδειους», γι’ αυτό ας έχεις τον νου σου.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής και είναι εύκολο να υποκύψεις σε επιθυμίες ή ορμές, που θα σε κάνουν να «χάσεις τα αυγά και τα καλάθια»! Επιπλέον, επειδή «τα φαινόμενα απατούν» το πιθανότερο είναι να «βρεθείς» τελικά με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο με σένα.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Ανήκεις μάλλον στους τυχερούς της ημέρας αλλά και της βραδιάς! Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας άλλης εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά ή συναντηθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύες επηρεάζει τις εργασιακές σου σχέσεις, που διέπονται από... μπόλικο παρασκήνιο, σε σημείο που θα πρέπει να ανησυχείς αν όλα δείχνουν ήρεμα! Επιπλέον, καλό είναι να προστατέψεις την υγεία σου από ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις.
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου ή με μια νέα γνωριμία, υπάρχει όμως και μια «παγίδα» που καλείσαι να αποφύγεις, το να «ξανακυλήσεις» σε αδυναμίες και εξαρτήσεις, που αποδεδειγμένα σε έφεραν σε δύσκολη θέση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε θέλει πιο... παραδοσιακό/η στις επιλογές σου! Επιπλέον, ευνοεί κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσης σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύες σου συνιστά να μην εμπιστεύεσαι και τόσο πρόσωπα που σε δελεάζουν και σου «τάζουν», αφού στην καλύτερη περίπτωση ο «θησαυρός» θα αποδειχθεί «άνθρακας», ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τα συναισθήματα σου να περνούν από... σαράντα κύματα! 


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά 

 Ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας σου, αναδεικνύοντας κάποιους παρασκηνιακούς χειρισμούς που έγιναν ή γίνονται εν αγνοία σου. Επιπλέον όμως, φρόντισε και για την ασφάλεια του σπιτιού σου, αφού είναι πιθανός στόχος «επιτήδειων». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου προσφέρει την εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού με παραδοσιακό «χρώμα» αλλά και με «μπόνους» κάποιες ευαίσθητες όσο και ευχάριστες στιγμές. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια είδηση ή ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτα σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ειδικά αν δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε μάλλον θα πρέπει να το... ξανασκεφτείς!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου αλλά ίσως και να αποκτήσεις κάτι που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα. κι ας μην κοστίζει τίποτε. Μπορείς φυσικά κι εσύ να κερδίσεις τους άλλους με τα δώρα σου. Παράλληλα όμως ο Άρης στους Ιχθύες σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς στα χιόνια ή εκτεθείς σε κάτι που... γλιστράει! Επιπλέον, προνόησε για την καλή λειτουργία των υδραυλικών, είτε στο σπίτι, είτε στο αυτοκίνητό σου και –εννοείται- μην οδηγήσεις αν έχεις πιεί αλλά ούτε και να επιτρέψεις να συμβεί κάτι τέτοιο με σένα επιβάτη.
Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, μέσα από όμορφα δώρα. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, ώστε να ξεκαθαριστούν οριστικά εκείνα που έμειναν «μισά» στο παρελθόν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος αλλά πάνω απ’ όλα σε θέλει «εντός των τειχών», αφού η καλοπέρασή σου είναι συνυφασμένη με μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες ιδιαίτερες συγκινήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Παράλληλα όμως, ο Άρης στους Ιχθύες σε προειδοποιεί πως αν θες σώνει και καλά να... χάσεις χρήματα, δεν έχεις παρά να τα προσφέρεις κάπου με φιλανθρωπική διάθεση.
Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις ακόμη μια ευκαιρία για να... εξασκήσεις την γοητεία σου, αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο μάλλον θα «πέσεις» σε μια περίπτωση που είναι πολύ συναισθηματική για το γούστο σου! Έχεις πάντως και μια εναλλακτική, να ξαναζήσεις δηλαδή έναν παλιό έρωτά σου.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί εύκολα να σε αποπροσανατολίσει σε δράσεις που δεν έχουν αποτέλεσμα αλλά ούτε και νόημα παρά μόνον σαν διαδικασίες φυγής. Σε δημιουργικό επίπεδο όμως θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε μια κορύφωση ή «έκσταση», ακόμη και... μεταφυσικού τύπου, αρκεί να λειτουργήσεις με βάση την διαίσθηση και τις εμπνεύσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «ταξιδέψεις» σε θρύλους και παραδόσεις αλλά και να αναδείξεις τα ανθρωπιστικά αισθήματά σου, βοηθώντας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σου, με τον συνήθη διακριτικό σου τρόπο.
Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον παρορμητική κι είναι εύκολο να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματα» σου ή έναν «λαθραίο» έρωτα. Και μακάρι να ευοδωθούν οι επιθυμίες σου αλλά το πιθανότερο είναι να αρκεστείς στα όσα ωραία μπορεί να σου προσφέρει η φαντασία σου! 


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!