VIRAL

Ο πιο μεγάλος σταρ του YouTube κλείνει το κανάλι του [βίντεο]

Ο PewDiePie, είναι κατά πολλούς το μεγαλύτερο αστέρι του YouTube και σήμερα θα κλείσει οριστικά το κανάλι του.

Ο 27χρονος Σουηδός Felix Arvid Ulf Kjellberg (αυτό είναι το αληθινό του όνομα), κατάφερε να ξεπεράσει τους 50 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube (ένα απατηλό όνειρο για πολλούς) με τα κωμικά βίντεο που ανέβαζε που συχνά έδειχναν και gameplay παιχνιδιών.
Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε τον έκανε ζάμπλουτο (μόνο το 2014 έβγαλε πάνω από 7, 2 εκατομμύρια δολάρια μέσω του YoUtube) και η πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πλατφόρμα και να κλείσει οριστικά το κανάλι του ακούγεται παράλογ.
Ο ίδιος με ένα βίντεο θέλησε να εξηγήσει τους λόγους του, που κυρίως αφορούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουγεί πλέον το YouTube και το πώς προτείνει βίντεο και τις αντιρρήσεις του με αυτό. Μάλιστα και άλλοι διάσημοι youtubers συμφωνούν μαζί του. Δείτε  το νέο αυτό (πιθανά τελευταίο βίντεο) που έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια χτυπήματα. Φυσικά αυτό που έσβησε έιναι ένα δεύτερο κανάλι που είχε ωστόσο οι επιστολές παραπόνων που έστειλε στο YouTube για το νέο τους αλγόριθμο, είναι απολύτως αληθινές και μπορεί ο νεαρός Σουηδός να συνεχίζει να βγάζει εκατομμύρια από το επίσημο κανάλι του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα υλοποιήσει τις "απειλές" του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!