GOSSIP

Caitlyn Jenner: H πορεία μέχρι το εξώφυλλο του Vanity Fair

Η αλλαγή αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο στη φωτογράφιση της Caitlyn, που πόζαρε στο φακό της διάσημης φωτογράφου Annie Liebovitz.

Φορώντας λευκό κορσέ από τη διάσημη μπουτίκ του LA Trashy Lingerie και με τα μαλλιά της χτενισμένα σε στιλ 40s, η Jenner ξαναγεννήθηκε μπροστά στο φακό. «Με κάθε ρούχο που δοκίμασε, ένα νέο κύμα συναισθημάτων τη συνέπαιρνε» λέει πηγή από το περιβάλλον της. «Ήταν πολύ ευτυχισμένη και ένιωθε μεγάλη άνεση με όλο αυτό. Δεν υπήρχε κάτι περίεργο, αλλόκοτο. Μπορεί να είναι πολύ ψηλή, αλλά είχε τους ώμους πίσω και το κεφάλι ψηλά. Έκλαψε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ενώ δάκρυζε κάθε φορά που κάποιος της απηύθυνε το λόγο με το νέο της όνομα. Υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσε να αγκαλιάσει και να αποδεχτεί κάθε πλευρά της θηλυκότητάς της» λέει η ίδια πηγή.

Για την Caitlyn αυτό το δημόσιο ντεμπούτο ως γυναίκα δεν οριοθετεί μόνο την κοινωνική αλλαγή και το ότι βγήκε από την ντουλάπα, αλλά και την εσωτερική ικανοποίηση, τη χαρά που αναζητούσε όσα χρόνια θυμάται τον εαυτό της – από τα παιδικά χρόνια στη Νέα Υόρκη μέχρι και τους τρεις αποτυχημένους γάμους της (με την Christie Crownover, τη Linda Thompson και την Kris Jenner). «Αυτή η φωτογράφηση δεν είχε να κάνει με το πανηγύρι, τους ανθρώπους που ζητωκραυγάζουν σε ένα στάδιο» λέει η Jenner, που ομολογεί πως δεν είναι βέβαιη για το ποιες θα είναι οι σεξουαλικές της προτιμήσεις από εδώ και μπρος, «έχει να κάνει με τη ζωή μου».

Παρά τη χαρά της να βγει από την «ντουλάπα», υπήρχε μεγάλος πόνος σε αυτό το προσωπικό ταξίδι. Η Caitlyn παραδέχεται πως ήταν απούσα από τη ζωή των μεγαλύτερων παιδιών της, παγιδευμένη σε λάθος σώμα και συναισθηματικά απομονωμένη. «Ελπίζω πως η Caitlyn θα είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Bruce» είπε στο Vanity Fair o μεγαλύτερος γιος της, Burt, 36, από το γάμο της με την Crownover. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Burt όσο και η υπόλοιπη οικογένεια εξέφρασαν τη στήριξή τους σε αυτή την απόφαση ζωής. Οι γιοι της Brandon, 34, και Brody, 31, (από το γάμο με την Thompson) και η μεικτή οικογένεια με την Kris, οι κόρες τους, Kendall, 19, και Kylie, 17, και τα θετά του παιδιά από τον πρώτο γάμο της Kris με τον Kardashian, Kourtney, 36, Kim, 34, Khloé, 30, και Rob, 28. «Απελευθερώσου, όμορφο πουλί» τουίταρε η Kendall την πρώτη μέρα του Ιουνίου.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Στην τελευταία της συνέντευξη ως Bruce στην Diane Sawyer, που μαγνητοσκοπήθηκε το Φεβρουάριο και έπαιξε τον Απρίλιο, η Caitlyn αποκάλυψε πως είχε σκέψεις αυτοκτονίας πέρσι, ενώ στο Vanity Fair εξομολογήθηκε πως μετά τη δεκάωρη επέμβαση στο πρόσωπο για τη θηλυκοποίηση των χαρακτηριστικών της, το Μάρτιο, έπαθε κρίση πανικού. «Όπως πήρε μήνες για την εμφανισιακή μετάβαση από τον Bruce στην Caitlyn, έτσι θα πάρει χρόνο και για την ψυχολογική μετάβαση» λέει άνθρωπος από την παραγωγή του KUWTK. «Επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή που τη βοηθά με αυτό το ψυχολογικό κομμάτι. Η ίδια η Caitlyn εξέφρασε την έκπληξή της για τα συναισθήματα που βίωσε κατά την εμφανισιακή αλλαγή. Υπήρχαν στιγμές αμφιβολίας και φόβου. Μπορεί να ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα, αλλά είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο. Η Caitlyn κάθε μέρα θα έχει να διαχειριστεί και κάτι. Το να εμφανιστεί για πρώτη φορά ως Caitlyn ήταν μόνο ένα βήμα από τα πολλά. Δεν είναι απλό να ξέρεις πως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, φοβάσαι».

Μπορεί όλα τα μάτια να την κοιτάζουν, τουλάχιστον όμως ζει πλέον τη ζωή της με μια ελευθερία που ποτέ δεν θεωρούσε πιθανή. «Η ελευθερία τού να φορά γυναικεία ρούχα, να πάει έτσι για έναν καφέ, χωρίς να πρέπει να κρυφτεί. Απλά πράγματα, που ο υπόλοιπος κόσμος δεν χρειάζεται να σκεφτεί πριν τα κάνει» λέει στο αμερικανικό People άνθρωπος από το περιβάλλον της Caitlyn. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανακουφισμένη είναι. Λες και το βάρος όλου του κόσμου έφυγε από τους ώμους της».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!