GOSSIP

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για την επόμενη ημέρα μετά το Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του μίλησε για το Maestro, τα γυρίσματα στους Παξούς, αλλά και την επιτυχία που σημειώνει η σειρά στο Netflix.
 

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν το είχα ποτέ στη ζωή μου να κάθομαι ήρεμος και να είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που έχω αποκτήσει με τον χρόνο είναι ότι απολαμβάνω κάποια πράγματα πιο πολύ από όσο το απολάμβανα, γιατί παλιά ήμουν αφόρητος. Χρειάζεται χρόνο ένας δημιουργός, προκειμένου να ξαναγεννήσει κάτι. Είναι σαν να λες σε μια γυναίκα που γέννησε, ξαναγέννα. Δεν γίνεται, θέλει χρόνο».

Για τα γυρίσματα της σειράς, δήλωσε: «Θα σου πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους».

«Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ», πρόσθεσε.

Παραδέχτηκε επίσης: «Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι».

Στη συνέχεια, μίλησε για το παρελθόν και τις πρώτες του δουλειές. «Θυμάμαι μικρότερος που έκανα μια εβδομάδα να γράψω το κάθε επεισόδιο. Και γυρνάω και λέω σε έναν φίλο μου "ρε γαμώτο, όταν ήμουν μικρός έγραφα πάρα πολύ, τι χείμαρρος, δεν σταματούσα να γράφω". Και γυρίζει και μου λέει "ναι, αλλά έχεις δει τι έγραφες;". Οπότε καλύτερα, που σήμερα είναι πιο ποιοτικά τα πράγματα, είμαι πιο σίγουρος και ξέρω τι θέλω να πω και μ' αρέσει που έχω την πολυτέλεια να κάνω τα πράγματα, όπως θα έπρεπε να γίνονται», εξήγησε.


Όσο για τα επαγγελματικά του βήματα μετά το Maestro, είπε: «Έχει ήδη γεννηθεί η ιδέα, υπάρχει εκεί. Ταινία, ναι. Θα ήταν λάθος να ξαναμπώ στη διαδικασία να αφηγηθώ και νομίζω ο κινηματογράφος έχει ξεκινήσει ξανά. Νομίζω ότι είναι αυτό που πάντα λάτρευα και αγαπούσα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν με αφορά πού θα είναι, όταν γράφω κάτι. Με αφορά να γράψω κάτι που με αφορά εμένα. Τώρα με το Maestro που έχει πάει καλά έξω, έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες κι ίσως κάποια πράγματα να είναι πιο εφικτά σε εμένα, σε σχέση με το πώς θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Πάντα θέλω ένα κομμάτι της βάσης μου να είναι στην Ελλάδα και αν μπορώ να το μοιράζω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!