VIRAL

Μία τυχαία συνάντηση δύο ανδρών σε ένα αεροπλάνο συζητήθηκε πολύ

Αυτή η φωτογραφία με την τυχαία συνάντηση δύο ανδρών στο αεροπλάνο, ανέβηκε πριν λίγα 24ωρα στο Facebook και έκτοτε συζητιέται πολύ.

Ο ένας άνδρας στη φωτογραφία, είναι ο διάσημος κωμικός που ασχολείται με το stand up comedy, o Mohammed "Mo" Amer, και δίπλα του ακριβώς κάθεται ο γιος του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ο Eric Frederick Trump.
O Mo Amer, κάνει λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ, κατάγεται από την Παλαιστίνη, γεννήθηκε στο Κουβέιτ, ζει στο Τέξας των ΗΠΑ, και έγινε γνωστός μέσα από το κωμικό τρίο "Allah Made Me Funny" (O Αλλάχ με έκανε αστείο) και είναι μουσουλμάνος.
Η τύχη το έφερε να μπει σε ένα αεροπλάνο και να βρεθεί να κάθεται δίπλα στο γιο του Donald Trump και ο ίδιος ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook γράφοντας πως "καμιά φορά ο θεός σου στέλνει μόνος του το υλικό".
Οι δύο άνδρες κάθισαν τυχαία πλάι πλάι σε πτήση με προορισμό  τη Γλασκώβη στη Σκωτία, όπου ο Mo Amer θα κάνει περιοδεία και φυσικά ο μουσουλμάνος stand up comedian εκμεταλλεύτηκε την τυχαία συνάντηση για να ρωτήσει τον γιο του νέου προέδρου αν αληθεύουν οι προεκλογικές εξαγγελίες του πατέρα του πως οι μουσουλμάνοι των ΗΠΑ θα πρέπει να βγάλουν ειδικές ταυτότητες.
Στο post του στο Facebook έγραψε πως έχει καλά νέα για όλους τους αμερικανούς μουσουλμάνους και πως δεν θα χρειαστεί τελικά να παρουσιαστούν στις Αρχές και να βγάλουν νέες ταυτότητες και μας πληροφόρησε πως κατά τη διάρκεια της πτήσης θα είχε την ευκαιρία να κάνει και άλλες ερωτήσεις στο γιο του νέου προέδρου των ΗΠΑ.
Έκτοτε ο Mo Amer έδωσε συνεντεύξεις όπου είπε πως ο γιος του Trump είπε πως ο πατέρας του είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πως συμφώνησε με σχόλιο του Amer πως ο Donald Trump εκμεταλλεύτηκε με απίστευτο τρόπο τα media στην προεκλογική του καμπάνια και πως όταν τον ρώτησε για τις ταυτότητες των μουσουλμάνων των ΗΠΑ αυτός του απάντησε να μην πιστεύει ολα όσα ακούγονται.

Φυσικά τώρα όλοι περιμένουν να δουν πως θα εκμεταλλευτεί ο διάσημος stand up comedian όλο το "υλικό" που απλόχερα του χάρισε η τύχη σε αυτή την πτήση, σε όλα τα μελλοντικά του σόου.

Δείτε το post του στο Facebook
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!