TV BITS

Όσα κάνει η παραγωγή του Survivor για να σταματήσει τις παραβάσεις κανόνων

Πολύ... απείθαρχοι φαίνεται πως είναι οι παίκτες στο Survivor All Star αφού ήδη είχαμε την επιβολή ποινών ακόμα και αποβολών για παραβάσεις κανόνων (από κατοχή κινητού, μέχρι κλοπή φαγητού) και σήμερα ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό Μας, αποκάλυψε πως και οι Γκότσης και Πιλίδης θα κάνουν τέτοιες παραβάσεις και σήμερα θα έχουμε ανακοινώσεις και απαρίθμησε τα όσα κάνει η παραγωγή του Survivor All Star για να σταματήσει αυτόν τον... χαμό.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο σημαντικοί κανόνες που δεν πρέπει να παραβιάσουν είναι η κλοπή φαγητού και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με το Πρωινό Μας και τον Νίκο Παρτσώλη, οι ιθύνοντες της παραγωγής στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης τους έδωσαν πιο νωρίς το σετ ψαρέματος προκειμένου να μην κλέβουν και όχι μόνο…

Στη συνέχεια τους έβαζαν έξτρα φακές επειδή σημειώθηκαν περιστατικά κλοπής φαγητού.

Επίσης, η παραγωγή τους έδινε αντί για μία μπανάνα, πριν το στίβο μάχης, τρεις μπανάνες και ένα ισοτονικό.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος βλέπεις άλλους παίκτες να μην έχουν χάσει γραμμάριο και άλλοι έχουν χάσει πολλά κιλά.

Μετά την κλοπή του Ηλία Μπόγδανου και του Ηλία Γκότση που έφαγαν δύο φρυγανιές η παραγωγή τόνισε ότι είναι η τελευταία σύσταση που κάνουν σε παίκτη.

Και για να μην πεινάνε τόσο πολύ οι παίκτες, έκαναν το παιχνίδι με την δημοπρασία φαγητού...

Όπως επεσήμανε ο Νίκος Παρτσώλης και οι δύο κανόνες (κλοπή φαγητού και επικοινωνία με τον έξω κόσμο) έχουν παραβιαστεί από τους δύο παίκτες, Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!