TV BITS

The Match: H νέα αθλητική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30/1

The Match. H νέα αθλητική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 21:00 και έρχεται να προσφέρει στο κοινό μια νέα, αντικειμενική και φρέσκα εικόνα για το χώρο του ποδοσφαίρου!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αλλά και πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής Κύπρου Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Εθνικής Κύπρου Γιώργος Μερκής, ο πρώην Διευθύνον Στέλεχος της Ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΦΟΣ FC Γιώργος Καρατζάς, και το μοντέλο και ηθοποιός Ειρήνη Στεριανού που θα έχει το ρόλο της παρουσιάστριας, παίζουν «μπάλα», κάνουν «πάσα» ο ένας στον άλλο, συζητούν, σχολιάζουν και παρουσιάζουν όλους τους σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής για το Κυπριακό και Διεθνές ποδόσφαιρο. Μεταφέρουν αποκλειστικές δηλώσεις από τα γήπεδα, από ποδοσφαιριστές, προπονητές και σημαντικά πρόσωπα του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Δείτε εδώ το trailer

The Match. Ο παλμός της αθλητικής επικαιρότητας με τις πιο φρέσκες ειδήσεις, σχολιασμό της αθλητικής ειδησεογραφίας, αναλύσεις, καλεσμένους στο στούντιο και συνδέσεις.

 

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 21:00 και κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα στο ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!