GOSSIP

O Εμμανουήλ το βράδυ του Σαββάτου εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Αντωνά

Αποφασισμένος να κηρύξει... πόλεμο, εμφανίζεται ο μακιγιέρ και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος ενώ είδε πως οι νέες δηλώσεις του προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, ο ίδιος, αντί να κατεβάσει τους τόνους, αποφάσισε το Σαββατόβραδο να εξαπολύσει νέα πυρά κατά της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Εμμανουήλ, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και σε αυτή αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικά λόγια στην αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη.


Η ίδια το μεσημέρι του Σαββάτου, ανέβασε βίντεο σε stories στο Instagram εκφράζοντας την οργή της και απειλώντας πως αν δεν μπει ένα τέλος, θα... πάρει ανάποδες και θα αρχίσει να δημοσιεύει πράγματα και... αποδείξεις.


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά πέρασε στην αντεπίθεση: «Και με τη δική μου τη σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα μου. Δουλεύω 20 χρόνια, μέσα στην τηλεόραση, είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης, όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες. Επίσης, λέει ότι της έστειλαν στο προφίλ της τα stories μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15, 20 ψεύτικα προφίλ όπου μπαίνει και βλέπει τα δικά μου stories μόνη της».

«Και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι, όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι, εγώ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου όσο και αν δεν αρέσει σε αυτό το αμόρφωτο κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω καμία ανάγκη να ασχολούμαι».

«Και για να μην ξεχνιόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, στη δική σας εκπομπή και σε αυτή τη θέαση που σου έχουν δώσει, κάθε μέρα σχολιάζατε τι είπε χθες στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Έτσι ανεβήκατε 2, 3 μονάδες παραπάνω και μόλις βγήκα από το παιχνίδι ξαναέπεσε στο 2% και 3% η θεαματικότητα γιατί δεν είχατε να ασχοληθείτε με τον Εμμανουήλ. Σουτ, λοιπόν, γιατί έχω πολλά να πω για τη γούνα σας που δεν σας συμφέρει καθόλου. Για αυτό θα βάλω την τελεία εγώ» συμπλήρωσε, σε επόμενη του ιστορία, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!