ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022

Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγκρουσης. Τα συναισθήματα θα είναι αντίθετα, δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, την εμφάνισή τους θα κάνουν αναστολές, η διστακτικότητα και η προσκόλληση στις αρνητικές σκέψεις δεν θα δώσουν την ώθηση για δημιουργικές ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις ανθρώπινες σχέσεις και τις οικονομικές συνεργασίες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε αυτά που σου υπόσχονται καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι πραγματοποιήσιμα και αυτό αργότερα να σε απογοητεύσει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, όμως δεν αποκλείεται να νιώσεις μέσα στην ημέρα ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Απέφυγε πιθανές κόντρες που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη των συμφωνιών σου.

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς και ρομαντισμού με το ταίρι σου και μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να ειπωθούν πολλά λόγια όμως αργότερα θα πληγωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός σε νέα γνωριμία που ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, όμως δεν ξέρεις τις πραγματικές της προθέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το περιβάλλον σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το απόγευμα σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και συναισθήματα και να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα διασκέδασης και χαράς απολαμβάνοντας την ημέρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να ανθίσουν καθώς έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες υποθέσεις σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα είναι σημαντικές για την επίτευξη μελλοντικών στόχων που έχεις.

Είναι γεγονός ότι θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να απολαύσεις μαζί τους συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ η καλή επικοινωνία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με υποθέσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Το απόγευμα σε βοηθά να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν και να νιώσεις ανακούφιση. Αυτό θα σου φτιάξει το κέφι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά στον εργασιακό χώρο καθώς το πιθανότερο είναι να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα αντιληπτό και αποδεκτό από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και δεν αποκλείεται να έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

Δεν σε φοβίζει να εκφράσεις με σταθερότητα και σοβαρότητα αυτά που νιώθεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να βελτιώσεις την καθημερινότητα τη σχέση σου σημαντικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον έρχεται νέο πρόσωπο που σου χαρίζει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις ευαισθησίες σου και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς ώστε να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμισμό σε όλους τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Γεγονός είναι όμως ότι εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που θεωρούν ότι υπερβάλλεις και αυτό θα είναι αρκετό για να σε βγάλει από τη ροή σου.

Αυταπάτες και συναισθηματικά ξεσπάσματα επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις εντάσεις και συζητήσεις που θα έχουν κόστος στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν που τα φέρνει στην επιφάνεια μοναδικά συναισθήματα αλλά και πληγές.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να δώσει λανθασμένη εντύπωση για πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες καθώς αργότερα θα πληγωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θέλεις να κλείσεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στον εργασιακό χώρο λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει.

Δεν είναι καλύτερη μέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου σε ότι αφορά στόχους που μπορεί να έχετε από κοινού, φρόντισε να περάσετε μία ευχάριστη βραδιά μακριά από ότι σας απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μην τρέφεις αυταπάτες για πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να θεωρείς ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα δημιουργεί αυταπάτες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και την δημόσια εικόνα σου. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές ή αποφάσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως μπορεί να περίμενες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Προσοχή μέσα στην ημέρα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά που μπορεί να σε απογοητεύσουν, μην βιαστείς να κλείσει συμφωνίες.

Μπορεί να κάνεις μεγάλα όνειρα για το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, είναι σημαντικό όμως να δείξει ανάλογη διάθεση για να προχωρήσει η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολλά υποσχόμενα, η πραγματικότητα όμως στην πορεία θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να σε πληγώσει. 

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε μελλοντικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την προσωπική σου απογοήτευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή μέσα στην ημέρα γιατί δεν αποκλείεται να κοντραριστείς με πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή για λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες.

Υπερβολές στην διασκέδαση μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να μην ξεφεύγεις απογοητεύοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου, δώσε όμως χρόνο για να δεις αν είναι ειλικρινή μαζί σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε σενάρια που θα επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα που μπορεί να φαίνονται ιδανικές ευκαιρίες, όμως δεν αποκλείεται να έχεις κάνει λάθος και να απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι η συνεργασία στο έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Προσοχή σε πιθανό εκνευρισμό που θα οδηγήσει ποια χρειαστείς κόντρες.

Προσοχή σε σκηνές ζήλιας λόγω της καχυποψίας που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρή σύγκρουση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να σε οδηγούν σε πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως αυτό δεν διασφαλίζει την ειλικρίνειά τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει λανθασμένη εντύπωση για καταστάσεις που προκύπτουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Απέφυγε να βγάλει συμπεράσματα από τελικά δεν θα σε οδηγήσουν στα σωστά πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να μείνεις μακριά από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιήσει το ταίρι σου καθώς μπορεί να έχεις απαιτήσεις που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου καθώς μπορεί να φαίνονται πολλά υποσχόμενες, όμως υπάρχουν κρυφά σημεία. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, τη σημερινή μέρα μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που αφορούν την καθημερινότητα και την σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανές υπερβολές που θα έχουν κόστος στην ενέργεια σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός και ειρωνικός με πρόσωπα που διαφωνούν με τον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς η ένταση είναι πολύ πιθανή και ιδιαίτερα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι άμεσα.

Επικεντρώνεσαι συνεχώς σε λεπτομέρειες με λάθος τρόπο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να πληγώσει ή να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς το πιθανότερο είναι να νιώθεις απογοήτευση και έλλειμμα διάθεσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να δώσεις λάθος διαστάσεις σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζοντας δυσάρεστα την σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Κράτησε μικρό καλάθι σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις διαφωνίες με συνεργάτες σου που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς θα σε αναστατώσουν και θα σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου.

Είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου χωρίς όμως να υπάρχουν μεταξύ σας υποσχέσεις που μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές καθώς το πιθανότερο είναι να πληγωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς μπορεί να φαίνονται ιδανικά όμως πιθανότατα να μην είναι.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Το απόγευμα σε βοηθά να γίνεις άκρως εκφραστικός και δημιουργικός φτιάχνοντας το κέφι σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανοίξεις νέους ορίζοντες στο επαγγελματικό πεδίο. Η δημιουργικότητά σου θα εντυπωσιάσει για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να την επιδείξεις σε όλες της τις εκφάνσεις.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι για το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρει τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία, την χαρά και την γενναιοδωρία με την οποία εκφράζεται.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!