TV BITS

Survivor: Η πρόταση Παππά σε James και το αγώνισμα για δυνατούς [βίντεο]

Σήμερα το βράδυ θα δούμε το νέο επεισόδιο του Survivor και αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η κόντρα James και Αλέξη, συνεχίζεται, ενώ το αποψινό αγώνισμα αναμένεται να είναι πολύ απαιτητικό και θα δυσκολέψει πολλούς.

Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου ξεκινάει με τον Τζέιμς Καφετζή να κρατάει μία μεγάλη πέτρα, να την δείχνει στην κάμερα και να λέει: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη, όταν σκέφτεται όλη μέρα και σκέφτεται τι θα πει στο συμβούλιο», ενώ αμέσως μετά βγάζει μια μικρότερη και συμπληρώνει: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει».

Αμέσως μετά το πλάνο πάει στον Αλέξη Παππά, ο οποίος με την σειρά τονίζει: «Όλοι ξέρετε οτι ο δικός μου στόχος και ο δικός μου καλός λόγος για να συνεχίσω να μένω στο Survivor είναι ο Τζέιμς. Αν δεν φύγει ο Τζέιμς, εγώ δεν θα ησυχάσω. Έχω να κάνω μία πρόταση στον Τζέιμς, μία πρόταση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα».

Το αν όντως έχει κάποια πρόταση να καταθέσει στον μεγάλο του αντίπαλο  θα το μάθουμε απόψε το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και παράλληλα θα δούμε ένα νέο, άκρως απαιτητικό αγώνισμα, όπου εκεί θα... πέσουν κορμιά στην κυριολεξία. Και αυτό γιατί όπως φαίνεται οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν ένα αρκετά μεγάλο βάρος στους ώμους τους, μέχρι να πέσει πρώτος ο αντίπαλος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!