GOSSIP

H Σπυροπούλου ποζάρει με το σύντροφό της και διατυμπανίζει τον έρωτά της

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, όχι μόνο δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του επιχειρηματία χώρων εστίασης Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, αλλά το διατυμπανίζει μέσω social media.

Και μπορεί για χρόνια, η 33χρονη παρουσιάστρια να απέφευγε να δημοσιοποιεί πράγματα για την ερωτική ζωή της, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι τόσο καλά σε αυτή τη σχέση, που θέλει να το... βροντοφωνάξει.


Έτσι, μετά και το ρομαντικό ταξίδι στην Αίγυπτο, η παρουσιάστρια συχνά ανεβάζει στα social media πλάνα με τον σύντροφό της και μιλά για την καθημερινότητα που βιώνει πλάι του.


Τώρα, το ζευγάρι πόζαρε και πάλι μαζί και η Κωνσταντίνα έγραψε στο Instagram: «Amore Mio» (έρωτά μου).


Θυμίζουμε άλλωστε, πως πρόσφατα η παρουσιάστρια μίλησε δημόσια, σε τηλεοπτική συνέντευξή της για το δεσμό της λέγοντας: «Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Κάποια πράγματα που άκουγα από φίλες νόμιζα ότι είναι υπερβολικά αλλά τώρα που το ζω λέω «κοίτα να δεις». Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα πάντοτε κοιμόμαστε μαζί».,, Ο έρωτας δεν κρύβεται.

Δείτε τη νέα κοινή ανάρτηση του ζεύγους


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!