GOSSIP

Η Μαρία Κορινθίου θα παρουσιάσει τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς - Δείτε τις 12 υποψήφιες

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου αναλαμβάνει φέτος το ρόλο της παρουσιάστριας της βραδιάς των καλλιστείων Σταρ Ελλάς 2019.

Τα καλλιστεία θα γίνουν σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου.
 
Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή» και θα αναδείξει τις υποψήφιες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη.


Γνωρίστε τις 12 υποψήφιες.

1. Έρρικα Κολάνη

Η Έρρικα Κολάνη είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.



2. Σάρα Τσέχου
Η Σάρα Τσέχου είναι 19 ετών. ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, σπουδάζει management, μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική.

 

3. Έλενα Μαρή
Η Έλενα Μαρή είναι 22 ετών και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την γυμναστική και τον χορό.


4. Μαρία Μανσούλι
H Μαρία Μανσούλι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι 21 ετών και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Τον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και διαβάζει βιβλία. Έχει πάθος με τη μόδα και το τραγούδι! Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Σουαχίλι και Γερμανικά.



5. Ναταλία Παπαευθυμίου
Η Ναταλία Παπαευθυμίου είναι 21 ετών και κατάγεται από το Αγρίνιο. Είναι καθηγήτρια χορού και τεχνικός κομμωτικής τέχνης. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και στον ελεύθερό της χρόνο παίζει τένις, μπάσκετ και της αρέσει ο χορός και το τραγούδι. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και στον ελεύθερό της χρόνο παίζει τένις, μπάσκετ και της αρέσει ο χορός και το τραγούδι.

6. Ιωάννα Χαντζή
Η Ιωάννα Χαντζή, είναι 22 ετών από τα Λουτρά Αιδηψού (Β.Εύβοια). Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.


7. Φρίντα Θεολόγου
Η Φρίντα Θεολόγου είναι 23 ετών. Κατάγεται από τα Γιάννενα και μένει στην Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και μιλάει Αγγλικά. Τον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, και της αρέσουν τα ταξίδια και το διάβασμα.

8. Κατσομαλιάρη Κατερίνα
Η Κατσομαλιάρη Κατερίνα είναι 22 ετών, έχει σπουδάσει Τεχνικός Φαρμάκων και μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά. Ασχολείται με τη γυμναστική και της αρέσουν τα ταξίδια. Η 22χρονη Κατσομαλιάρη Κατερίνα θα διεκδικήσει έναν από τους τίτλους των καλλιστείων.

9. Μαριάννα Περατσάκη
Η Μαριάννα Περατσάκη είναι 23 ετών. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια. Στη Μαριάννα Περατσάκη, αρέσει πολύ το διάβασμα.


10. Ραφαέλα Πλαστήρα
Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.


11. Ραφαέλα Καλομοίρη
Η Ραφαέλα Καλομοίρη είναι 18 ετών και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασχολείται με το modelling. Είναι αθλήτρια του Βόλεϊ κι έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική και τον χορό.

12. Ευτυχία Λιονάκη
Η Ευτυχία Λιονάκη είναι 20 ετών κι έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Γνωρίζει Αγγλικά και της αρέσει ο χορός, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ιππασία. Η 20χρονη Ευτυχία Λιονάκη ευελπιστεί να είναι μία από τις νικήτριες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!