ΖΩΔΙΑ

Εκτός από τους Διδύμους, υπάρχουν και 3 ακόμη ζώδια που είναι διπρόσωπα

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη (και ίσως όχι άδικα) πως είναι διπρόσωποι, αφού συχνά όταν γνωρίζεις ένα Δίδυμο ανακαλύπτεις πως στην περίπτωσή του ισχύει και με το παραπάνω η φράση "τα φαινόμενα απατούν". Υπάρχουν όμως και άλλα ζώδια που μπορούν να έχουν δύο πρόσωπα.

Συνολικά 4 ζώδια θεωρείται πως έχουν δύο πρόσωπα και αυτό σύμφωνα με το astrology.gr, δεν σημαίνει μόνο πως είναι υποκριτές, αλλά συχνά, ακόμα και άθελά τους αυτα τα ζώδια βγάζουν στους άλλους μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στην πορεία μιας γνωριμίας (ή και ποτέ) ίσως ανακαλύψεις το άλλο τους πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατέχει (και το ξέρεις) τα ηνία! Φαίνεται ανέμελος, cool και παιχνιδιάρης, σχεδόν αδιάφορος για το τι παίζει γύρω του, το μυαλό του όμως ήδη έχει μαζέψει όλες τις πληροφορίες, τις έχει επεξεργαστεί και βρίσκεται ένα χιλιόμετρο πιο μπροστά. Κάνει με επιτυχία τον χαζό, είναι όμως για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Είναι τετραπέρατος, εφευρετικός κι εκεί που νομίζεις ότι τον έχεις στριμώξει στη γωνία, όχι μόνο θα σου ξεγλιστρήσει, αλλά θα βρεθείς εσύ στο καναβάτσο. Μην κάνεις τη βλακεία να τον υποτιμήσεις επειδή τον βλέπεις γελαστό και χαλαρό. Σε κοροϊδεύει! Δε θα καταλάβεις το πότε θα σε δέσει χειροπόδαρα! 

ΙΧΘΥΕΣ

Κι αυτόν μπορεί να τον υποψιάστηκες κι εδώ όντως ισχύει το «πολύ καλός για να είναι αληθινός». Είναι συνεσταλμένος, χαμηλών τόνων, με το «σεις» και με το «σας», γλυκομίλητος, συμπαθέστατος, σου δίνει την εντύπωση ότι ντρέπεται ή φοβάται. Όλα αυτά μέχρι να κερδίσει μια «θέση» στην καρδιά κάποιου προσώπου, την παρέα ή τη δουλειά. Τότε ξεκινά η μετάλλαξη! Από καταπιεσμένος, γίνεται καταπιεστής κι από θύμα, θύτης. Ανακατεύει τους πάντες, δημιουργεί έριδες και αντιπαλότητες, προκειμένου να καβατζωθεί ή να «εξαλείψει» τους «αόρατους» εχθρούς του, που φαντάζεται ότι τον αδικούν, τον πολεμούν ή θα του τη φέρουν. Έχει και την έξωθεν καλή μαρτυρία! Ποιος θα υποψιαστεί αυτό το «ταπεινό χαμομηλάκι» με το χαμηλωμένο, γεμάτο παράπονο βλέμμα; 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ένα από τα πιο περίπλοκα ζώδια, οπότε καλό είναι να βάζεις ένα ερωτηματικό γιατί την ώρα που σου γελάει, ανταλλάσει μαζί σου αστεία ή σου μιλάει με απίστευτη ευγένεια, ταυτόχρονα σε σκανάρει, σε μετράει και βγάζει πόρισμα. Μην προσπαθήσεις να τον καλοπιάσεις, να τον κολακέψεις ή να κερδίσεις τον «οίκτο» ή τη λύπησή του. Θα σου δώσει το σχοινί, αλλά όταν απομακρυνθείς πολύ, θα το μαζέψει απότομα και θα σε πνίξει.  Έχει ισχυρό ένστικτο, αντιλαμβάνεται πότε του λένε ψέματα και πότε αλήθεια και δύσκολα πιάνεται Κότσος. Ενδεχομένως και να μην πει τίποτα, όσο γίνεται και η «δική του δουλειά», κοινώς, όσο εξυπηρετείς το σκοπό του. Όταν όμως τελειώσει, τότε θα βγάλει το πραγματικό του πρόσωπο. Τέρμα τα χαμόγελα, τέρμα και η συγκαταβατικότητα ή συμπόνια και θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

ΖΥΓΟΣ

Όλο γλύκα, αβρότητα και γοητεία, ο Ζυγός είναι, επίσης, ένα ζώδιο με δύο πρόσωπα. Είναι όμως η μια του πλευρά, η κοινωνική, αυτή που βγάζει προς τα έξω προκειμένου να γίνει δημοφιλής και αγαπητός. Φαίνεται υποχωρητικός, συμβιβαστικός, συζητήσιμος, απεχθάνεται τη «βία», δίνει την εντύπωση του Γκάντι! Ξέρεις όμως ότι μόλις πάρει την αποδοχή, γεμίσει αυτοπεποίθηση και  σιγουριά, βγάζει την άλλη του πλευρά; Ποια είναι; Αυτή των απαιτήσεων, της επιμονής, του να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως ο ίδιος θέλει. Γίνεται επικριτικός, προσπαθεί να βγει από πάνω, αν του χαλάσεις χατίρι και κάθε άλλο παρά φιλειρηνικός και χαμογελαστός είναι. 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!