ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 6 ζώδια που δύσκολα μπορεί κανείς να τα ικανοποιήσει

Ορισμένα ζώδια, έχουν τόσο υψηλές απαιτήσεις και τέτοια εμμονή με την τελειότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο αυστηροί με τους άλλοι και με τον ίδιο τους τον εαυτό, που είναι σχεδόν αδύνατο να τα ικανοποιήσει κανείς.

Δείτε ποια είναι τα 6 πιο ανικανοποίητα ζώδια, σύμφωνα με άρθρο του astrology.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι έχει μια απόλυτη και βαθιά ανικανοποίητη φύση, όχι στις περιστασιακές σχέσεις, αλλά σε αυτές που θέλει να κρατήσουν για μια ζωή. Εννοείται ότι σημαντικό είναι να ταιριάζει απόλυτα στο σεξ με το εκάστοτε πρόσωπο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Θέλει ένα πρόσωπο που θα υλοποιήσει τις κρυφές κι ανομολόγητες επιθυμίες του, «διεστραμμένο» στο κρεβάτι, άγγελο προς τα έξω κυρίως όμως να τον αγαπά, να τον εκτιμά και τον κάνει να αισθάνεται ότι είναι ο ένας και μοναδικός. Περιττό να πούμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, αφού κι ο ίδιος, όντας καχύποπτος, δεν αφήνει πολλά περιθώρια να τον «γνωρίσουν» τόσο πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η «ψείρα» του ζωδιακού, αφού δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Όλα τα κοσκινίζει, τα μελετά και τα λαμβάνει υπόψη του. Επίσης, εξ αιτίας της τελειομανίας της, περιμένει πολλά από τον εαυτό της και ακόμη περισσότερα από τον εκάστοτε σύντροφο. Τα στάνταρ της είναι υψηλά και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να τα φτάσει. Επειδή κάτι στραβό βρίσκει, κολλάει και δε συμβιβάζεται, δύσκολα ικανοποιείται και εύκολα χτίζει ράφι στον τοίχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν είναι του «μέτρου» οπότε λογικό είναι να μην ικανοποιείται εύκολα. Θέλει ένα άτομο μοναδικό, ξεχωριστό, κάποιο που μπορεί να «αποπλανήσει» το μυαλό, όπως και το σώμα και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο, το πιο σημαντικό όμως, το να είναι αληθινό ανεξάρτητα από το ότι αν ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Αν, δε, το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει και αρκετά ενδιαφέροντα, τότε νιώθει ότι έπιασε το Τζακ ποτ. Το θέμα είναι ότι όσο δύσκολο είναι να σου κάτσει το μεν, άλλο τόσο είναι και να βρεις κάποιον/α με όλο το πακέτο.

ΖΥΓΟΣ

Η επιλεκτικότητα του Ζυγού προέρχεται από το είναι αναποφάσιστος. Ανεξάρτητα αν ελκύεται από ένα άτομο, θα ζυγίσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, τους φόβους και τις δυνατότητες, καθώς και όλα τα «τι θα γίνει αν...» πριν πάρει την τελική του απόφαση. Συνήθως, οι Ζυγοί, όπως και στα πιο σημαντικά τους, έτσι και στις σχέσεις δε βιάζονται να καταλήξουν. Το κακό είναι ότι αν το σκέφτονται πάρα πολύ καιρό, σχέση δε θα υπάρξει. Αν, βέβαια, υπάρχει χημεία και αίσθημα ασφάλειας από την αρχή, οι... διαδικασίες συντομεύονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανικανοποίητο δεν τον λες, απλά, όπως και η φιλενάδα του η Παρθένος, διακατέχεται από μια δόση τελειομανίας, που σε συνδυασμό με την επιλεκτικότητά του και τα αυστηρά του κριτήρια, εύκολα μένει... μόνος. Και σίγουρα η δυσκολία του να προχωρήσει σε σχέση δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά την ποιότητα του χαρακτήρα. Σε έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους χάι-χούι, χωρίς σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια, το να πετύχει αυτόν που ο λόγος του θα είναι συμβόλαιο και θα ξέρει τι θέλει είναι σαν να ψάχνει βελόνα στα άχυρα. Εννοείται ότι δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο στη σχέση.

ΛΕΩΝ

Τα στάνταρ του Λέοντα «χτυπάνε» ταβάνι, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι λογικό, αφού δεν περιμένεις κάτι λιγότερο από έναν... βασιλιά που θέλει ένα άτομο να μοιραστεί τον θρόνο του. Για να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση, πρέπει να συνυπάρχουν ομορφιά, κοινωνική θέση, αλλά και ερωτική χημεία. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επιλέξει έναν σύντροφο.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!