TV BITS

Survivor: Ηττήθηκε στη χθεσινή Μονομαχία η Δώρα Νικολή [βίντεο]

Βραδιά μονομαχίας ήταν χθες Πέμπτη 16/5 στο Survivor με 3 παίκτες της κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη των μπλε να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

 Ο λόγος για τον Ντάνιελ Νούρκα, τη Δώρα Νικολή, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Οι τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και ο ένας της μπλε ομάδας του Survivor κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο αν και ο ηττημένος… δεν θα αποχωρούσε στην παρούσα φάση όπως έχουμε συνηθίσει να συμβαίνει. Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει άπαντες γι’ αυτή την αλλαγή στη ροή του παιχνιδιού.

Οι δυο άνδρες της κόκκινης ομάδας, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους, κατάφεραν να κλειδώσουν νωρίς νωρίς την παραμονή στο Survivor με αποτέλεσμα οι άλλοι δυο παίκτες να συνεχίσουν να τρέχουν στον στίβο μάχης. Ο Ντάνιελ Νούρκα ή η Δώρα Νικολή έμελλε να βρεθεί με το ένα πόδι εκτός Αγίου Δομινίκου;

Με σκορ 5 – 0, λοιπόν, ο γοητευτικός ηθοποιός και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor δεν άφησε την αντίπαλο του να σηκώσει κεφάλι και την έστειλε… με το ένα πόδι εκτός ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος, δε, ο Ντάνιελ Νούρκα «σφράγισε» με τρόπο ηχηρό την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρά το γεγονός πως βρέθηκε για πρώτη φορά στον τάκο των υποψηφιοτήτων.

«Δώρα, δεν τα κατάφερες απόψε αλλά είπαμε πως αυτές τις δυο εβδομάδες δεν αποχωρεί κανένας. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά είσαι με το ένα πόδι εκτός Survivor. Θα περιμένουμε, λοιπόν, την μονομαχία της επόμενης εβδομάδας και ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει, θα αναμετρηθεί μαζί σου. Ένας από τους δύο θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει στο Survivor. Θα έχεις δηλαδή μια δεύτερη ευκαιρία» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός στο κλείσιμο αυτής της αναμέτρησης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!