GOSSIP

Η Καινούργιου υποδέχτηκε τον Κασσελάκη πλέκοντάς του το... εγκώμιο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή τη Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια του έκανε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή!

«Είναι απίστευτο, μπήκε μέσα στο χώρο και γέμισε με θετική ενέργεια. Έχει αυτό το κάτι άλλο αυτός ο άνθρωπος. Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο και μάλιστα πολιτικό, να μπαίνει σ ένα χώρο και να γυρίζουν να τον χαζεύουν όλοι γιατί είναι και κούκλος και χαμογελαστός» είπε η παρουσιάστρια και μάλιστα τόνισε στον Στέφανο Κασσελάκη πως πραγματικά εννοεί τα όσα είπε και πως ο ίδιος της είπε ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα, αλλά τη... διόρθωσε λέγοντας πως δεν είναι πάντα χαμογελαστός.

Στην πορεία μίλησε για πολλά και φυσικά και για το θέμα με τη διαγραφή Παπανώτα.

Στις επίμονες ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου για το αν κάποιος από το επικοινωνιακό του επιτελείο δεν φρόντισε να δει τις δηλώσεις Παπανώτα είπε:

«Με χαρά να συνομιλήσω μαζί του, δεν έχω τίποτα επί προσωπικού απλά πιστεύω ότι υπάρχουν μερικά πράγματα πού όταν πληγώνουν κόσμο πρέπει ένας πρόεδρος να δρα.

Το ίδιο ελπίζω να κάνει και ο κ. Μητσοτάκης για δικά του στελέχη.

Έχω ήδη αναφερθεί στο θέμα αυτό. Σέβομαι στην ψήφο του κόσμου αλλά όταν κάτι βγαίνει στο φως ένας πρόεδρος πρέπει να δρα.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία, έχει ένα μεγάλο μεγάφωνο και έχει καλή καρδιά. Δεν μετανιώνω για το πώς έδρασα αλλά πρέπει να πάμε και μπροστά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Μίλησε και για τον  Σπηλιωτόπουλο 

 

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συνεργασία του κόμματος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο» συμπλήρωσε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που από χθες, κυκλοφορεί η είδηση ότι εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

 

Σε άλλο σημείο σχολιάζοντας το μπόνους για τους δημόσιους υπάλλήλους, είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν αντίποινα για τους δημοσίους υπαλλήλους όταν αλλάζει η κυβέρνηση ούτε να δίνουμε μπόνους όταν αυτοί είναι φίλα προσκείμενοι…».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!