GOSSIP

Κάννες 2024: Ενθουσιασμός στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Με μεγάλη προσμονή και ενθουσιασμό περίμεναν οι φαν του Γιώργου Λάνθιμου την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο “Kinds of Kindness” (“Ιστορίες Καλοσύνης”) που έγινε στο Φεστιβάλ Καννών χθες (17/5).

Ούτε σ' αυτήν την ταινία ο Γιώργος Λάνθιμος εμπιστεύτηκε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε άλλους ηθοποιούς εκτός από τη μούσα του Emma Stone και τον Willem Dafoe οι οποίοι είχαν παίξει και στην ταινία «Poor Things» που χάρισε στη σταρ το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας της.

 


Ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό του όλους τους συντελεστές της ταινίας.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Γιώργος Λάνθιμος δίνει το παρών στο διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών απ’ όπου το 2009 ξεκίνησε επί της ουσίας η διεθνής του πορεία με την προβολή της ταινίας του «Κυνόδοντας» η οποία είχε αποσπάσει τότε το πρώτο βραβείο στο τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα».


Οι «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης. Τα θέματα της που διατρέχουν όλες τις ιστορίες, είναι κυρίως ζητήματα εξουσίας, ελέγχου, ελεύθερης βούλησης και της δυναμικής των ανθρώπινων σχέσεων.

Δείτε πλάνα από τη λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λάνθιμου στις Κάννες

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!