GOSSIP

Η Σπυροπούλου απαντά (έμμεσα) στον Περρή με μια ιστορία με ένα... φίδι!

Πολλά αρνητικά και επικριτικά σχόλια προκάλεσαν τα όσα είπε χθες ο Βαγγέλης Περρής τόσο για την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα φρόντισε να πετάξει και μια... ατάκα, όπου μιλά για "φίδι".

Όλα ξεκίνησαν όταν η εγκυμονούσα παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις, λέγοντας πως της λείπει η δουλειά της, αλλά αποφάσισε να απορρίψει μια πρόταση που της έγινε καθώς έχει επιλέξει να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της.


Τα τηλεοπτικά σενάρια θέλουν την Σπυροπούλου και την Μαλέσκου να είχαν δεχτεί προτάσεις για τηλεοπτικό ριάλιτι για επίδοξους παρουσιαστές.


Ο Βαγγέλης Περρής χθες σχολίασε με πολύ σκληρή γλώσσα τις δυο γυναίκες λέγοντας αρχικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ της εύχομαι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτή και σιγά σιγά μπορεί να βρει τον δρόμο της».

«Η συγκεκριμένη εκπομπή βαδίζει στα χνάρια μιας εκπομπής που είχε αποτύχει, το TV Stars Παρουσιάστε», πρόσθεσε στη συνέχεια. «Στην κα Μαλέσκου ταιριάζει πάρα πολύ γιατί είναι μια εκπομπή του περιθωρίου και θα είναι καλό να κάνει βήματα από την αρχή. Θα πάει σε κάτι μικρό για να μάθει και τα μυστικά του επαγγέλματος. Ένα από τα μυστικά του επαγγέλματος είναι και το πεζοδρόμιο. Όταν λέμε τη δουλειά του πεζοδρομίου, εννοούμε να τρέχεις και να μαζεύεις ειδήσεις».

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν και δεν σχολίασε τα όσα είπε ο Περρής έκανε μια ανάρτηση στα social media που όλοι είναι βέβαιοι πως έχει... αποδέκτη τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια... ιστορία με ένα φίδι και μια πυγολαμπίδα σχολιάζοντας... όλο νόημα πως το δίδαγμα της ιστορίας είναι πάντα επίκαιρο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!