VIRAL

Η Σοφία Μουτίδου ποζάρει ως... "Barbie - Εμμηνόπαυση" και προκαλεί σχόλια

H ταινία Barbie, με την Margot Robbie να ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη τη διάσημη κούκλα, έχοντας στο πλευρό της τον... κατάξανθο, για τις ανάγκες του ρόλου Ryan Gosling, παίζεται στις αίθουσες και σημειώνει τεράστια επιτυχία και η ηθοποιός και κωμικός Σοφία Μουτίδου, μπήκε και αυτή σε... Barbie - mania mood και έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση, που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ταινία «Barbie» που ήδη κυκλοφορεί, πολλοί φωτογραφίζονται μέσα από τα μεγάλα κουτιά, τα οποία παραπέμπουν στη διαχρονική συσκευασία της διάσημης κούκλας και βρίσκονται τοποθετημένα στους κινηματογράφους.

Μεταξύ αυτών, η Σοφία Μουτίδου, που ντυμένη στα ροζ πήγε πιθανότατα να δει την πολυσυζητημένη ταινία και με τη σειρά της πόζαρε σαν μια άλλη Barbie.

Μπήκε στο μεγάλο κουτί και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό.



Στη δημοσίευση που έκανε μέσω Instagram, η ηθοποιός ανέβασε το στιγμιότυπο και στη λεζάντα έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Barbie εμμηνόπαυση. Με δική της ορμονική διαταραχή! Wow! Η δικιά μου ξεσπάει κ σε κλάματα!! Πάντα δεμένη χειροπόδαρα & με χαμόγελο!!».

Δείτε την ανάρτησή της και κάποια από τα σχόλια για την... Πόντια Barbie.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!