WOMEN'S GUIDE

H Kaia Gerber λανσάρει δική της σειρά με Jimmy Choo παπούτσια [εικόνες]

H κόρη της Cindy Crawford είναι πλέον ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και αποτελεί και τη νέα μούσα του πασίγνωστου Οίκου υποδημάτων Jimmy Choo, και μάλιστα η Kaia Gerber όχι μόνο πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Οίκου, αλλά σχεδίασε και μια δική της capsule Jimmy Choo συλλογή.

Η συλλογή Jimmy Choo and Kaia αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις 2 Φεβρουαρίου και οι fashion experts εκτιμούν πως θα γίνει ανάρπαστη.


Η συλλογή περιλαμβάνει 4 ζευγάρια παπουτσιών με διαφορετικό στυλ (από μποτάκια και cοwboy boots μέχρι πέδιλα) που όλα τους όμως αντλούν την έμπνευσή τους από τα 90s.


«Άρπαξα την ευκαιρία να εργαστώ με την Sandra (η Sandra Choi είναι η Creative Director του οίκου Jimmy Choo) σε μια σειρά με ονειρικά παπούτσια και μπότες, και ήταν μεγάλη τιμή να μπορώ να πω τις ιδέες μου και είμαι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Ήθελα μια απλή γκαρνταρόμπα, για τη δουλειά αλλά και εκτός δουλειάς, που θα ταίριαζε με κάθε look σε κάθε χρωματική παλέτα που θα είχε σχέση και με τις ρίζες μου αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσε να φορεθεί σε οποιαδήποτε πόλη, κάθε στιγμή», δήλωσε η όμορφη Kaia Gerber για αυτή την κολεξιόν που φτιάχτηκε για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο παιδικό νοσοκομείο St Jude's 



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!