WOMEN'S GUIDE

Μάθε τι είναι τα lowlights στις βαφές μαλλιών και γιατί αξίζει να τα κάνεις

Τον όρο highlights πιθανά τον έχεις ακούσει αν ασχολείσαι με τις βαφές μαλλιών, αλλά ίσως δεν γνωρίζεις τι είναι τα lowlights.

Τα highlights, είναι οι γνωστές ανταύγειες που πολλές κάνουν στα μαλλιά τους, επιλέγοντας ορισμένες τούφες να είναι πιο ανοιχτόχρωμες, σε σχέση με το χρώμα των μαλλιών, δίνοντας συχνά την αίσθηση πως τα μαλλιά έχουν "ξανοίξει" από τον ήλιο.


Τα lowlights είναι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ανταύγειες σε πιο σκούρες αποχρώσεις από το χρώμα των υπόλοιπων μαλλιών και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους hair experts.


Τα μεγάλα ατού τους είναι πως δείχνουν πολύ πιο... φυσικά και κυρίως το γεγονός πως ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και στους πιο σκούρους, κάτι που δεν ισχύει με τις κλασικές ανταύγειες που ταιριάζουν κυρίως με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά ή βαφές μαλλιών.


Μάλιστα οι hair experts και ειδικά οι hair colorists, εξηγούν πως ο συνδυασμός highlights με lowlights είναι αυτός που χαρίζει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και συχνά έχεις δει σταρ να έχουν συνδυάσει ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες ανταύγειες.


Οπότε δεν χάνεις τίποτα να το συζητήσεις με την κομμώτριά σου και το τολμήσεις και εσύ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!