WOMEN'S GUIDE

H Σίσσυ Φειδα δίνει συμβουλές για χριστουγεννιάτικους στολισμούς [βίντεο]

Το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει πως η Σίσσυ Φειδά πολλές φορές δίνει συμβουλές για τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση σπιτιών και άλλων χώρων και τώρα που πλησιάζουν οι Γιορτές αποφάσισε να μας δώσει tips για να στολίσουμε όμορφα το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

«Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έρχεται και φέτος στολίζω κόκκινα! Βρήκα τα ωραιότερα στολίδια και το πιο υπέροχο δέντρο. Πάρτε ιδέες και stay tuned! Πολύ σύντομα θα σας δείξω το δέντρο μου ολοκληρωμένο! Καλά Χριστούγεννα», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Φειδά.

Δείτε τις συμβουλές της Σίσσυς Φειδά για ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο
Αρχικά, η 45χρονη interior designer, προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να διαλέξουν ένα δέντρο καλής ποιότητας που να μοιάζει φυσικό, να ανοίξουν καλά τα κλαδιά του και φυσικά, προτείνει σε όλους να βάλουν πάρα πολλά φωτάκια και λαμπιόνια.

Παράλληλα συστήνει σε όλους να έχουν αποφασίσει πριν αρχίσουν τους στολισμούς ποιο θα είναι το... θέμα και να ορίσουν μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα.

Η ίδια επέλεξε τα κόκκινα στολίδια που ειδικά φέτος, κυριαρχούν παντού και στα δέντρα των περισσότερων celebrities και σιγά σιγά δημιούργησε ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida) on Nov 28, 2019 at 5:17am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!